Senden Daha Güzel dizisi final mi yapacak, neden final yapıyor? Cemre Baysel ve Burak Çelik hayranları şokta...

FOX TV ekranlarının yaz dizisi olarak seyirciyle buluşan Senden Daha Güzel'den üzücü haber geldi. Dizinin yaz boyu reytingleri iyi giderken sezonun açılmasıyla beraber düşüşe geçti. Senden Daha Güzel final mi yapıyor? Senden Daha Güzel ne zaman final yapıyor? İşte detaylar...

featured

Başrollerinde Cemre Baysel ve Burak Çelik’in yer aldığı dizi Senden Daha Güzel her bölümüyle izleyicilerin beğenisi toplarken yeni haftaya final kararı ile girdiği düşünülmektedir. 13. bölümünü geride bırakan Senden Daha Güzel dizisi bitiyor mu, Senden Daha Güzel final mi yapıyor?

SENDEN DAHA GÜZEL FİNAL KARARI MI ALDI?

FOX TV ekranlarının yaz dizisi olan Senden Daha Güzel zengin oyuncu kadrosu ve işlediği konu üzerine beğenileri toplarken dizinin 14. bölümüyle beraber ekranlara veda edeceği öğrenildi.

Senden Daha Güzel’in Efsun’u Cemre Baysel, Burcu Özberk’in izinde!

SENDEN DAHA GÜZEL NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Her hafta Salı günü seyirciyle buluşan Senden Daha Güzel dizisi Kusursuz Kiracı adlı dizinin başlaması sonucunda yayın gününü Cumartesi’ye geçirdi. Senden Daha Güzel dizisi gün değiştirmesinden sonra iyi bir karar alamadığından 14. bölümüyle reyting kararı aldı.

SENDEN DAHA GÜZEL DİZİSİ NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

Kısa sürede gönülleri kazanan Senden Daha Güzel dizisi reytinglerde hayal kırıklığı yaşaması üzerine 17 Eylül Cumartesi günü ekranlara veda etmektedir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir