Şenay-Hasan Hüseyin Özkan cinayetinde şok detay! Cinayet şüphelisi Mehmet Kubilay Özel solak mı?

featured

İzmir’in Selçuk ilçesinde 2018 yılında bakkal işleten karı-koca, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce iş yerinde yapılan saldırı sonucunda öldürüldü. Hasan Hüseyin Özkan (55) ile eşi Şenay Özkan’ın (54), öldürülmesi ile ilgili kızları Begüm ve Ayser Özkan’ın katilinin yakalanıp adalete teslim edilerek en ağır cezanın verilmesini istiyor.

Marketçi çiftin kızları katilin bulunması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Cinayetle ilgili son gelişmeler Müge Anlı’da yer alıyor. İşte detaylar..

İZMİR SELÇUK BAKKALCI CİNAYETİ OLAYI NEDİR?

İzmir Selçuk, Çamlık Mahallesi’nde anayol üzerinde market dükkanı işleten Hasan Hüseyin Özkan ve Şenay Özkan çifti, gece geç saatlerde kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin saldırıya uğradı. Olay, markete alışveriş için gelen bir müşterinin cesetleri görüp jandarmaya ihbarda bulunmasıyla ortaya çıktı. Özkan çiftini öldüren katil ya da katillerin, marketten bir şey almadıkları saptandı. Olayla ilgili olarak şu ana kadar yapılan incelemelerden herhangi bir sonuç elde edilemedi.

İlk belirlemelere göre çivili sopa ya da demir çubukla işlendiği öne sürülen cinayetin faili ise henüz ortaya çıkmadı. Selçuk ilçesine bağlı Çamlık Mahallesi’nde 24 saat açık olan bir marketi işlettikleri öğrenilen çiftin öldürülme sebebi gizemini koruyor. Anne ve babasının gece saat 02.00’de öldürüldüğünü hatırlatan çiftin kızları Begüm Özkan, cinayetin faili olarak Mehmet Kubilay Özel’i işaret etti.

OKLAR MEHMET KUBİLAY ÖZEL’İ GÖSTERİYOR

İzmir Selçuk Çamlık Mahallesi’nde market işleten Hasan Hüseyin Özkan ve Şenay Özkan çifti, gece geç saatlerde pompalı tüfekle infaz edildi. Markete gelen müşteri karı kocanın cesetleriyle karşılaştı.

Vahşi cinayetle ilgili şüphe okları çiftin yanında çalışan Mehmet Kubilay Özel’i gösteriyor. Kubilay Özel ve ailesinin marketin hemen üstündeki daire oturuşu ve olay saatinde hiçbir ses duymayışı şüpheleri daha da artırıyor.

2003 YILINA KADAR..

Jandarmanın yaptığı incelemede katilin solak olduğu belirlendi. Ortaya atılan iddiaların ardından öldürülen çiftin yanında çalışan Mehmet Kubilay Özel sağ elini kullandığını iddia etti. Vahşi cinayete kurban giden çiftin kızları Ayser Özkan, Mehmet Kubilay Özel’in solak olduğunu söyledi. Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibine konuşan bir tanık ise Özel’in sol elini kullandığı iddialarını doğruladı. Özel’in daha önce çay ocağında çalışırken dolu çay tepsisini sol eliyle taşıdığını gördüğünü söyledi.

Mehmet Kubilay Özel, konuşulanların ardından 2003 yılına kadar sol elini kullandığını söylerken o dönemde geçirdiği bir kazanın ardından sol elini kullanamadığını dile getirdi. Daha sonra solak olduğunu bir kez daha reddeden Özel, hangi elini kullandığını hatırlamadığını öne sürdü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir