Kadıköy metrosunda Emrah Yılmaz’ın bıçakla saldırdığı Senanur Damgacı o anları anlattı: “Tekvandocuyum ama…”

featured

Kadıköy-Tavşantepe seferini gerçekleştiren metroda bulunan bir şahıs, tartıştığı kadına bıçak çekerek hakaretler savurdu. Metroda bıçaklı şahsın hakaretlerine uğrayan Senanur Damgacı yaşanan korku dolu dakikaları anlattı.

Kadıköy-Tavşantepe metrosunda dün akşam saatlerinde Emrah Yılmaz ile Nilgün Damgacı arasında tartışma çıktı. Emrah Yılmaz isimli şahıs şahıs tartıştığı kadına ve o esnada yanında bulunan kızı Senanur Damgacı’ya bıçak çekerek hakaretler savurduktan sonra olay yerinden uzaklaştı. Emrah Yılmaz isimli şüpheli gece saat 02.30 sıralarında polis ekiplerince yakalandı.

20 SUÇ KAYDI VAR

Emrah Yılmaz’ın kullanmak için uyuşturucu madde bulundurma, uyuşturucu madde ticareti, kasten yaralama, tehdit hakaret, kişi hürriyetinden yoksun kılma, mala zarar verme suçlarından toplamda 20 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Kadıköy metrosundaki bıçaklı saldırganın fotoğrafı ortaya çıktı! Adı Emrah Yılmaz…

“ANNEM VARDI KAÇAMAZDIM”

Öte yandan annesiyle birlikte metroda bıçaklı şahsın saldırısına uğrayan Senanur Damgacı yaşanan olayla ilgili açıklamada bulundu.

Damgacı, “Metroda bir kadın cilt rahatsızlığı nedeniyle maskesini biraz aşağı indirme zorunda kaldı. Saldırgan şahıs, kadına hakaret ederek söylenmeye başladı. Karşısındaki kadın cevap vermedikçe adam daha fazla üzerine gitmeye başladı. Biz de saldırgan kişiye kadının üzerine gitmemesi konusunda uyardık. Sonrasında olay bize döndü. Bıçak çıkartarak üzerimize yürüdü. Metrodaki vatandaşlar araya girmeye çalıştı. Ama saldırgan durmak bilmedi. Tekvandocuyum. Kendime güvendim ama o sırada çok korktuk. Ayrıca vatandaşlar araya girmeye çalışırken metronun güvenlik birimleri konuya müdahale etmedi. Biz onlardan da şikayetçiyiz” diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir