Sen Çal Kapımı’da reytingler düşünce senaryoya rötuş yapıldı: Eda ve Serkan hayranları bu habere sevinecek!

featured

Sen Çal Kapımı dizisinin izleyicileri Eda ve Serkan karakterlerinin aşkının gecikmesine kızıp da diziyi bir bir terk ederken, senaryonun saçmalamaya başladığı eleştirilerini yaparken, sonunda beklenen bölüm geldi. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin yüksek enerjisi ve güçlü uyumlarının sergileneceği yeni bölüm izleyicileri ekrana çekmek için güzel sahnelerle dolu olacak.

Sen Çal Kapımı’nın geçen Cumartesi yayınlanan 26. bölümünün reytingleri bir hayli düştü ve bu durum da ciddi bir tehlike olarak değerlendiriliyor. Dizinin bu noktaya gelmesinde izleyicilerin beklentilerinin pek de senaristler tarafından dikkate alınmaması yatıyor. Eda ve Serkan’ın sürekli hüzünlü ve birbirlerine bir türlü kavuşamaz halde gösteren bölümler geride kaldı.

Her ne kadar Semiha ve Balca’nın ikisini ayırma çabaları devam edecek olsa bile Serkan ile Eda için aşkla dolu bir bölüm geliyor. Sen Çal Kapımı’nın 16 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak olan 27. bölümünde evlilik teklifi ile keyiflenecek olan izleyicileri çok hoş sahneler bekliyor… Aşk dolu anları izlemek için izleyicileri ekran başına davet eden dizinin ekibi, 27.bölümde çok özel sahneler hazırladı.

Fragmanlara da yansıyan bu görüntüler sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Peki 27. bölümde neler izleyeceksiniz? İşte tüm detaylar:

 

Eda’nın evlilik teklifi karşısında Serkan çok şaşırmış ve mutlu olmuştur. Teklifi kabul etse de hala yapılması gereken bir şey vardır.

Eda ve Serkan’ın evlenmeye karar vermesi arkadaşları arasında coşkuyla karşılanır. Diğer taraftan Aydan ve Ayfer bu kararı şüpheyle karşılarlar. Eda ve Serkan onları nasıl ikna edeceklerini düşünürken Melo bir öneriyle gelir.

Eda’nın cesareti Semiha Hanım’ı bir kez daha şaşırtmıştır. Torununun kendisine ve tehditlerine rağmen aldığı bu karar karşısında Semiha Hanım’ın başka bir planı vardır.

Eda ve Serkan hemen evlilik hazırlıklarına girişirler. İsteme töreni ve kına gecesi bütün karakterlerimiz için zorlayıcı bir süreç olacaktır. Bu birlikteliği istemeyenler için zaman daralmaktadır.

Kaynak: televizyongazetesi

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir