Sen Çal Kapımı yeni sezon ne zaman başlayacak? Fragmanı izleyenler şok üstüne şok yaşıyor…

featured

Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi, başladığı günden itibaren, hayranlarının Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisini birbirine yakıştırmasının da etkisiyle ekranların sevilen dizileri arasında yer alıyor. İlk sezonu başarıyla tamamlayan Sen Çal Kapımı yeni sezon tarihi dizinin hayranları tarafından merak ediliyor.

Farklı ülkelerde de yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Sen Çal Kapımı, özellikle başrolleri paylaşan Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in romantik sahneleriyle ilgi odağı olmuştu. Sen Çal Kapımı dizisi, izleyicilerin meraklı bekleyişleriyle yeni sezonda izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. İzleyiciler Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezon bölümlerini araştırıyor. İşte Sen Çal Kapımı yeni sezon bilgileri…

Sen Çal Kapımı ne zaman başlıyor?

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in Maldivler tatilinden sonra aşklarını ilan etmesiyle birlikte yeni sezonun nasıl ilerleyeceğini merak eden izleyiciler, fragmanın yayınlanmasıyla büyük bir şok geçirdi.

Sevilerek izlenen ve her bölümünde seyircisine farklı bir heyecan yaşatan dizinin ekranlara gelecek olan bölümüne ait fragman yayınlandı. Fragmanda ise 5 yıl ileriye gidildiği görüldü. Serkan ve Eda’yı yan yana görmek isteyenlere büyük bir şok ise ikilinin ayrıldıklarını anladıkları anda geldi.

Reytinglerin nasıl olacağı merak konusu olurken dizinin fragmanında ise ikilinin ayrılması seyircinin canını sıkmaya neden oldu. Eda’nın İtalya’ya gittiği görülürken, çocuklarının da olduğu resmen ortaya çıktı.

Serkan’ın çocuklarından haberinin olmaması ise seyircilerde yeniden bir şok etkisi yarattı. Serkan’ın Eda’ya “Sen hani İtalya’da yaşıyordun?” sorusuna Eda ise “Hani benim hakkımda hiçbir şey bilmek istemiyordun?” sorusuyla cevap verdi. “Benden ne gizliyorsun?” sorusunun cevabını alamayan Serkan ise büyük bir şokla aydınlanıyor. Arkadan Eda’ya seslenen çocuk, “Anne, babam bu adam mı?” diye sordu.

Eda’nınsa çocuğu kucağına alıp kaçtığı görüldü. Serkan’ın eline aldığı ayakkabı ise dalga konusu haline geldi.

Sen Çal Kapımı, 9 Haziran Çarşamba günü ve her çarşamba saat 20.00’de yeni bölümleriyle FOX ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

İşte yeni sezondan ilk fragman:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir