Sen Çal Kapımı dizisinde Melisa Döngel şoku! Melisa Döngel hangi proje için diziden ayrıldı?

featured

Fox’un sevilen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı dizisinden üzen ayrılık haberi! Son bölümlerde tam ön plana çıktı denilirken Melisa Döngel diziden ayrılıyor! Melisa Döngel hangi yeni dizide başrol oynayacak?

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bursin’in yer aldığı, kadrosunda Anıl İlter, Bige Önal, Sarp Bozkurt, Evrim Doğan, Neslihan Yeldan, Çağrı Çıtanak gibi yıldız isimlerin yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinden üzücü haber geldi. Son bölümlerde ön plana çıkan Ceren karakteri hayranları sevindiriyorken kötü haber geldi. Melisa Döngel diziden ayrılıyor.

Yeni dizilerini kapıda bekleten Fox TV’de reytingleri düşen Sen Çal Kapımı dizisinin de riske girdiği biliniyor. Oyuncular ise gelen yeni teklifleri değerlendirmeye başladı bile.

Melisa Döngel’in yeni projesi ne?

Seyircinin Bizim Hikaye dizisiyle tanıdığı Melisa Döngel nihayet başrol oynayacak. Bizim Hikaye dizisinde canlandırdığı Deniz karakeri ile ünlenen ve dizide Rahmet ile yaşadığı aşk çok sevilen Melisa Döngel şimdilerde Sen Çal Kapımı dizisinde canlandırdığı Ceren karakteri ile ekranlara geliyor.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Melisa Döngel Fox TV’nin “Canning Single Lady” adlı diziden uyarladığı projede başrol oynayacak. Döngel, Fatih Aksoy ve Yağmur Ünal işbirliğinde uyarlanacak dizide Burcu Özberk, İlhan Şen ve Burak Yörük’le kamera karşısına geçecek.

Umut Kırca’nın yöneteceği diziyi Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Uysal kaleme alıyor. Bayram sonrası sete çıkması planlanan dizi, haziran ayında seyirciyle buluşacak.

Melisa Döngel Kimdir?

25 Ekim 1999 İstanbul doğumlu olan Melisa Döngel, oyunculuk eğitimini Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde tamamladı. İlk oyunculuk deneyimini, Elif dizisi ile yaşadı. Melisa Döngel daha sonra Hangimiz Sevmedik adlı dizide Sevtap karakterine daha sonra ise Arka Sokaklar dizisinde Nil karakterine hayat verdi. Melisa Döngel çıkışını iss 2018’de ekranlada gelen FOX’ta yayımlanan Bizim Hikaye dizisinde Deniz karakterini canlandırarak yaptı. Şimdilerde ise FOX’ta yayımlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren karakterine hayat vermektedir. Melisa Döngel ayrıca geçtiğimiz hafta Sadakatsiz dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir