Sen Çal Kapımı 22. bölümde aşk var! Serkan ve Eda bir araya gelebilecek mi?

featured

Sen Çal Kapımı 21. bölümde; Serkan ve Eda ayrı mekanlarda birbirlerini beklemeye devam etti. Bir süre sonra ikisinin de umudu tükenir ve kalkarlar. Eda, kızlara Serkan’a bir daha inanmayacağını söylerken Serkan, Engin’e asla denemekten vazgeçmeyeceğini söyledi. Ertesi gün Eda işe gittiğinde İnci Gülüşlü Kızlar Derneği’nin yürüttüğü kampanyanın yüzü olması için teklif alır. Aynı teklif Serkan’a da yapılmıştır. Serkan düşünmeden reddederken Eda Serkan’a inat fotoğraf çekimine katılacağını söyler.

Alptekin’in sakladığı sırrı öğrenen Ayfer, yüzleşmek için Aydanlar’ın evine gittiğinde hiç beklemediği bir manzara ile karşılaşır ve Aydan’a yardım etmek zorunda kalır. Sen Çal Kapımı son bölümde; Serkan, Eda’ya, anne ve babasını kaybettiği kazada Alptekin’in de ihmalinin olduğunu anlatır. Bu ağır yük sebebiyle ayrılmıştır Eda’dan… Eda, Alptekin’le yüzleşmeye gider. Taşeron firmanın başındaki kişi cezasını çekmiştir.

Öğrendikleriyle ne yapacağını bilmeyen Eda, her şeyi geride bırakıp kızlarla uzaklara gider. Serkan ise bu süre içinde evinden çıkmaz, kimseyle görüşmez, işiyle ilgilenmez. İki âşık, kendi köşelerine çekilir ve ne yapacaklarını düşünürler.

22. bölümde neler yaşanacak?

Sen Çal Kapımı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda;Serkan, Eda’ya vereceği cezayı buluyor ve Eda’dan 3 dilek hakkı istiyor. Eda çaresiz bu durumu kabul ediyor. Öte yandan Eda, Serkan’ı kafasındaki kalıba sokmak için çok zorladığını düşünüyor.

Sen Çal Kapımı 22. bölüm fragmanı:

https://www.youtube.com/watch?v=vP3sMd0ETNY&feature=emb_title

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir