Müslüme’nin annesi Selvi Yağal, tutuklanan kayınpederi Hasan Yağal hakkında ilk kez konuştu! Şok detaylar ortaya çıktı…

featured

Müge Anlı’da gündem olan Müslüme Yağal, 10 Kasım’da Mersin’de sırra kadem bastı. Ekipler, minik yavruyu bulmak için seferberlik başlattı. Geçtiğimiz cuma ise acı haber alındı. Müslüme’nin cansız bedenine ulaşıldı.

Mersin’in Gülnar ilçesinde kaybolduktan sonra her yerde aranan ve 10 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Müslüme Yağal’ın ailesi gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilmişti. Aile üyelerinden sadece dede tutuklandı.

Yörük kızı Müslüme’ye dedesi tecavüz mü etti? Türkiye’yi dehşete düşüren şüphe…

ARAMA ÇALIŞMALARINI TAKİP ETMİŞ

Müslüme’nin cinayet şüphelisi dede Hasan Yağal’ın, küçük kızı bulunması için AKUT’a ait dronla yapılan arama çalışmalarını monitörden izleyerek, takip ettiği ortaya çıktı. Bu süreçte basın mensuplarına açıklama da yapan Hasan Yağal, “O günden beri sağ olsun devletimiz, tüm gücüyle arıyor ama yok. Çocuk çok hareketliydi, çok akıllıydı” demişti.

SELVİ YAĞAL İLK KEZ KONUŞTU

Müslüme Yağal soruşturmasında gözaltına alınan ve dün serbest bırakılan baba Mehmet Yağal, anne Selvi Yağal ile çocukları, kaldıkları çadıra döndü.

Mehmet Yağal, Gülnar’da tutuklanan babasının işleriyle ilgilenirken, Selvi Yağal ise çocuklarının dağdaki hayvanların yanına gitmesiyle tek kaldı. Selvi Yağal, kayınpederinin neden tutuklandığıyla ilgili, “Neden tutuklandığını bilmiyorum. Jandarma ne dediyse biz onu yaptık. Bırakınca da hayvanlarımızın başına geldik” dedi.

Yörük kızı Müslüme’nin ölümünde korkunç detay! Anne Selvi Yağal, kızının kaybolduğu saati neden sakladı?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir