Hasan Yağal, sadece Müslüme’nin değil 14 yaşındaki ablanın da babası çıktı! Selvi Yağal’dan şok açıklamalar…

featured

Mersin’in Gülnar ilçesinde kaybolan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan Müslüme Yağal’ın tutuklanan 70 yaşındaki dedesi Hasan Yağal’ın biyolojik babası olduğu ortaya çıkmasının ardından bir yeni gelişme daha yaşandı.

BİYOLOJİK BABASI ÇIKTI

Sabah’ta yer alan habere göre, Adli Tıp tarafından yapılan ilk DNA analiz çalışması sonucu ise ilginç bir gerçek ayyuka çıktı. Adli Tıp tarafından ilk yapılan analizlere göre, Müslüme’nin cesedinden alınan DNA örneği annesi ile uyumlu çıkarken babası ile uyumsuz çıktı.

DNA örneği veren dede Hasan Yağal’ın örneklerinin ise Müslüme ile uyumlu olduğu belirlendi. Adli Tıp’ın kesin kanı için ileri tetkiklere başladığı öğrenildi.

Müslüme’nin dedesi, babası çıktı! DNA sonucunda dehşete düşüren detaylar…

SELVİ YAĞAL’DAN ŞOK AÇIKLAMA

“Kayınpederim bana tecavüz etti ve kız çocuklarımdan birisi onun kızı” dedi. Söz konusu haberde, “Dede Hasan Yağal, 13 yaşındaki kendi çocuğuna da cinsel tacizde bulunmuştu” iddiası da yer aldı.

Öte yandan olayla ilgili başka bir detay daha olduğu ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Müslüme’nin ablasının DNA örneği de dede Hasan Yağal’ın DNA örnekleriyle uyumlu çıktı. Bu kapsamda Müslüme’nin 14 yaşındaki ablasının da babası da dede Hasan Yağal…

Olayla ilgili tutuklanan dede Hasan Yağal’ın gelini Selvi Yağal’a tecavüz ettiği anlaşıldı. Dedenin aynı zamanda aile içinden de birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu belirlendi.

Yörük kızı Müslüme’nin ölümünde korkunç detay! Anne Selvi Yağal, kızının kaybolduğu saati neden sakladı?

NE OLMUŞTU?

3 yaşındaki Müslüme, Gülnar ilçesinde 10 Kasım’da ailesi kırsal alanda çadır kurduğu sırada kaybolmuştu. Arama çalışmalarının 10’uncu gününde olay yerinden yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta, bir komşusu tarafından küçük kızın cansız bedenine ulaşılmıştı.

Gülnar Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında 8 aile üyesi gözaltına alınırken 7’si serbest bırakıldı. Küçük kızın babasının babası olan 70 yaşındaki Hasan Yağal ise çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir