Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında şok iddialar! İngiltere’de gizlice evlendi

featured

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra, yakın zamanda boşanmıştı.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, bugünkü yazsında bir fotoğraf paylaşarak Gökhan Çıra’nın Selin Ciğerci’yi aldattığını iddia etti.

“SELİN CİĞERCİ DEFALARCA ALDATILDI”

Onur Akay, köşesinde şunları söyledi:

“Selin Ciğerci’nin evliliğini sonlandırmasının sebebi, ne şiddet ne de Gökhan Çıra’nın agresif oluşuydu. Selin Ciğerci aldatıldı ve ben defalarca aldatıldığını duyduğum halde, evlilikleri zarar görmesin diye yazmadım.

Hatta bu aldatma olaylarını zaman zaman Selin de duydu ama pek aldırmadı. Hatta Gökhan’ın Selin’i ünlü bir şarkıcıyla aldattığı da söyleniyor.

Selin Ciğerci ile boşanan Gökhan Çıra’dan takipçisine olay yorum!

Boşandıktan bir gün sonra sevgilisi ile bir restoranda görüntülediğimiz Gökhan Çıra, sevgilisi ile yakınlaştığı anlarda etraftan fotoğrafı çekilir diye son derece korkak ve tedirgindi.”

Ünlü sunucu Yasemin Bozkurt, Figen Civan’la birlikte sunduğu “Canlı Masa” isimli magazin programına, ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’ı konuk etti.

Akay, canlı yayında anlattıkları ile herkesi şoke etti. Akay, geçtiğimiz günlerde futbolcu Gökhan Çıra’dan boşanan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’nin, geçen sene bir Türk asıllı İngiliz vatandaşı ile İngiltere’de evlendiğini açıkladı.

“TAŞIYICI ANNEDEN ÇOCUĞU OLDUĞU İÇİN BOŞANDI”

Gökhan Çıra’nın boşandıktan bir gün sonra bir kadınla çekilmiş fotoğrafını da yayınlayan Onur Akay, aslında bu boşanmanın aldatma nedeni ile değil, Selin Ciğerci’nin taşıyıcı anneden çocuğu olduğu için gerçekleştiğini dile getirdi.

“SELİN CİĞERCİ İNGİLTERE’DE EVLENDİ”

Canlı yayında bu olayı Deniz Akkaya’nın da bildiğini ve belgelerini gördüğünü dile getiren Onur Akay, “Aslında Selin Ciğerci bir şekilde aldatmış gibi görülüyor. Ben onlara yakın kişilerden bu konuyu çok uzun süre araştırdım. Anlaşmalı bir şekilde boşanmalarının tek sebebi Selin Ciğerci’nin Türkiye’de yasal olmayan taşıyıcı anne yöntemi ile çocuk sahibi olmak istemesi. İngiltere’de bir anne ayarlamış geçen sene ve anneyi bulduktan sonrada Türk asıllı bir İngiliz vatandaşı ile evlenmiş Selin Ciğerci. Çocuk da hatta doğmuş” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir