Selin Ciğerci hakkında FETÖ davası! Deniz Akkaya’dan şok iddialar…

featured

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz’ın sunucusu  Akkaya, Türkiye’de yasaların taşıyıcı anne yöntemiyle ebeveyn olmaya izin vermediğini ve Ciğerci’nin ailevi değerleri ticaret için kullanmaya çalıştığını öne sürdüğü için ikili mahkemelik olmuştu.

Selin Ciğerci, 3 ay uzaklaştırma kararı aldırmış fakat Akkaya bu karara uymadığı için 3 gün zorlama hapis cezası almıştı.

FETÖ İDDİASI

Son olarak  Deniz Akkaya İnstagram hesabından Selin Ciğerci hakkında açıklama yaptı. Akkaya paylaşımında,  Selin Ciğerci için FETÖ ile ilgli bağlantıları olduğu iddiası ile mahkemeye şikayette bulundu.

“GERİYE NE KALDI”

Akkaya, Ciğerci’nin boşanma davasının tek bir olaya hizmet ettiğini belirterek,  “Şuana kadar söylediğim her şey gerçekleşti. Geriye ne kaldı? FETÖ bağlantılı isimleri değil mi?” ifadelerini kullandı.

Akkaya olayla ilgili ayrıntıları yarın canlı yayında açıklayacağını söyledi.

“BU ADAM KADINA AÇ”

Ciğerci’nin hakkında aldırdığı tedbir kararını ihlal eden ve üç gün hapis yatan Deniz Akkaya’nin Seren Serengil ve Bircan Bali ile birlikte sunduğu ‘Söylemezsem Olmaz’ programında boşanan çift için gündem olan ifadeler kullanıldı.

Serengil, adı Gökhan Çıra ile birlikte anılan Aleyna Ebrar Kaya’nın avukatıyla konuştuğunu söyleyerek “Avukatı, Kaya’nın Gökhan Çıra ile sadece arkadaş olduğunu söyledi. Ayrıca Gökhan Çıra zaten evliyken de aldatıyordu. Şimdi niye önemsiyoruz anlamadım” dedi.

Akkaya ise, “Dün savcılıktaydım, bugün de gideceğim. Bizim Selin Ciğerci’nin Londra’da yaptığı gizli evliliği ve taşıyıcı annelik davasını konuşmamız gerekirken Gökhan Çıra’nın gereksiz ilişkileriyle zaman kaybediyoruz. Bu adam kadına aç arkadaşlar!” şeklinde konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir