Selin Ciğerci, Gökhan Çıra’yı anlatırken gözyaşlarına boğuldu! “Severek ayrıldım”

featured

Geçtiğimiz günlerde eşi Gökhan Çıra’dan boşanan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, jürisi olduğu programda evliliği hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Selin Ciğerci, boşanmasının hemen ardından Show TV’de yayınlanan, Bir Başka Güzel adlı moda yarışmasında jüri üyeliği yapmaya başladı.

Yarışmacıların gelinlik konseptiyle podyuma çıktığı son bölümde podyum sadece şıklık yarışına değil duygusal anlara da tanıklık etti. Jüri üyelerinden Selin Ciğerci,daha önce hiçbir yerde açıklamadığı çok özel detayları anlattı.

“SEVEREK AYRILDIM”

Selin Ciğerci, sunucu Esra Eron’un “Mantık evliliği mi aşk evliliği mi?” sorusuna içten bir şekilde cevap verdi. “Ben duygusal bir insanım benim için tabii ki aşk evliliği” diyen Ciğerci, severek ayrıldığını gözyaşlarıyla anlattı.

Selin Ciğerci evlilikte parayı önemsemediğini, onun için evinde huzurlu bir evliliğinin olmasının yeterli olduğunu söyledi. “Benim için mantık ve para geri planda.” diyen Ciğerci, “İki oda bir salon evim olsun. Eşim de ben de işe gideyim. Akşam evde cips yiyip televizyon izleyelim.” diyerek mutlu evliliğin sırrını verdi.

“PARA BİR ŞEKİLDE KAZANILIR”

Sosyal medyadaki başarılarının ardından atıldığı kozmetik sektöründe de adından söz ettiren Selin Ciğerci, “para bir şekilde kazanılır” diyerek sıfırdan bugüne nasıl geldiğini de paylaştı. Sosyal medyayı kullanmaya başladığında Tahtakale’den incik boncuk aldığını, takı yapıp eşiyle sattığını anlatan Ciğerci, yakın arkadaşı Seda Sayan’ın kendisine verdiği desteklerden de bahsetti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir