Ahlaksızlığa soruşturma! Travesti Selin Ciğerci ve eski kocası Gökhan Çıra’nın ‘evlat edinme’ açıklamasına Aile Bakanlığı’ndan tepki

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın sosyal medya hesaplarından evlat edindiklerine dair paylaşımlar yaptı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı "evlat edindi" iddiası sonrası hareket geçti. Bakanlık, söz konusu paylaşımları ve haberleri yalanlayarak Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

featured

Cinsiyet değiştiren sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra’nın evlat edindiği iddiası sosyal medyayı salladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, tepki çeken paylaşımların ardından harekete geçti.

‘HERHANGİ BİR BAŞVURU YAPILMAMIŞTIR’

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada; basında ve sosyal medyada Selin Ciğerci’nin evlat edindiğine ilişkin haberler ve paylaşımlar yer aldığını belirtilerek, “Haberde ismi geçen Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra tarafından Bakanlığımıza evlat edinme konusunda resmi herhangi bir başvuru yapılmamıştır.

selin ciğerci bebek

 

Cumhuriyet Başsavcılığına, habere konu iddiaların araştırılması, olayın tarafı olabilecek ilgililer hakkında adli soruşturma ve çocukla ilgili sosyal inceleme yapılması adına gerekli tüm tedbirlerin alınması için başvuruda bulunulmuştur” denildi.

Benzer Haberler
selin-cigerci-gokhan-cira
Gökhan Çıra baba oldu! Selin Ciğerci’den tek kelimelik tepki: ‘Pes’
asil-cengiz-kimdir
Selin Ciğerci yeni kapatması Asil Cengiz ile Maldivler’de aşk tatilinde
Ekran görüntüsü 2022-11-20 102954 (1)
İfşaya ifşayla cevap! Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra’dan Ayşe Bade’ye küfür: ‘Sen ne değişik o..spusun’
selin
Trans Selin Ciğerci dur durak bilmiyor! Gökhan Çıra’dan boşanmadan yeni sevgili yaptı

CİĞERCİ: EVLAT EDİNMEK İÇİN BAŞVURULARIMIZ KABUL EDİLDİ

Konuyla ilgili açıklama yapan Selin Ciğerci ise “Bir kerecik konuşacağım ve daha da konuşmayacağım. Bunun üzerinden nemalanmak isteyen çok insan var. Ben hep anne olmak istediğimi ve olacağımı söylüyordum zaten. Evet anne oldum, siz de teyzesiniz. Beni tebrik edebilirsiniz. Ağlamam asla, ben güçlü bir kadınım. Eski eşimle evliyken bir yola başvurmuştuk. Evlat edinmek için başvurularımız kabul edildi. Uzun zamandır da odası var. Anne olmak istiyorum ve onunla yoluma devam etmek istiyorum” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir