Müge Anlı’daki Selim Yalçınkaya cinayetinde flaş detay! Derya’dan şoke eden paylaşım: ‘Ölüler de…’

ATV'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında görüşülen Selim Yalçınkaya cinayetinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Selim Yalçınkaya'nın eski eşi Derya'nın TikTok'tan yaptığı "Ölüler de güler" paylaşımı programa damgasını vurdu. Derya'nın paylaşımı Selim'in öldüğü gün yapması dikkat çekti.

featured

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Selim Yalçınkaya cinayetinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Programa Selim Yalçınkaya’nın eski eşi Derya’nın TikTok hesabından yaptığı paylaşım damga vurdu. Derya’nın Selim’in öldüğü gün TikTok hesabından ‘Ölüler de güler’ etiketiyle paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

Derya, söz konusu paylaşımı Selim’in öldüğü gün yapmadığını iddia etti. Stüdyoda bulunan Selim’in yakınları ise “Öldüğü gün, öldüğü gece… Saatler bile uyuşuyor” şeklinde tepki gösterdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında cinayete kurban giden Selim Yalçınkaya’nın eski eşi Derya’nın sosyal medya paylaşımı konuşuldu. Derya tepki çeken paylaşımı savunurken, dikkat çeken ifadeler kullandı.

“Ölüler de güler” notuyla bir video paylaşan Derya’nın, paylaşıma ‘Bir insan eğer çok gülüyorsa emin olun ruhunda depremler vardır. Acıyan kalbinse kimse bilsin istemezsin’ notunu düşmesi dikkat çekti.

“NASIL O GÜNE DENK GELİYOR?”

Yaşanan gelişmeler üzerine Müge Anlı, Derya’ya “Bu nasıl bir tesadüf. Etiketi de ölüler de güler ve o güne denk geliyor?” sorusunu yöneltti.

Derya ise “Benim yaşayan ölüden farkım yoktu. Yaptığım hatadan dolayı zaten sıkıntılıydım ama bir yandan da kendi duygularımı ben öyle ifade ediyordum ve ölüden bir farkım yoktu” ifadelerini kullandı.

“ÖLDÜĞÜ GÜN PAYLAŞTI, SAATLER BİLE UYUŞUYOR”

Programa damga vuran anlardan birisi de videonun Selim Yalçınkaya’nın öldüğü gün paylaşması oldu. ‘Ben de maşallah tüm şarkıları öğreneceğim bu programda…’ yorumunda bulundu, daha sonra Derya’ya ‘Peki şimdi sen bu paylaşımı eşinin öldüğünü bilerek mi yaptın?’ sorusunu yöneltti.

Müge Anlı canlı yayında videoyu izledikten sonra ‘Peki şimdi sen bu paylaşımı eşinin öldüğünü bilerek mi yaptın?’ sorusunu Derya’ya yöneltti.

Derya ise bu soruya ‘Hayır bu ölmeden önceki paylaşımım’ şeklinde cevap verdi. Derya’nın cevabının ardından Selim’in stüdyoda bulunan yakınları ise ‘Öldüğü gün, öldüğü gece… Saatler bile uyuşuyor’ şeklinde tepki gösterdi.

Genç kız canlı yayında kendisini şu sözlerle savundu:

Derya: Ben Cuma günü öğlen duydum öldüğünü.

Müge Anlı: Bilmiyordun yani?

Derya: Hayır bilmiyordum.

Müge Anlı: Peki neden ölüler de güler etiketi yaptın?

Derya: Ölüydüm çünkü.

Müge Anlı: Öldükten sonra da yapmışsın buna benzer bir sürü paylaşım

Derya: Hepsi benim hikayemde var açıp gösterebilirim. TikTok’ta bu benim en son paylaşımım olması lazım galiba. Ben iki ay boyunca Selim’le ilgili hiç böyle bir şey paylaşmadım. Ben bile onun ölüsüne saygı duydum. Ben eski karısı olduğum halde. Yemin ederim kendileri var ya yani geziyorlardı. Tamam ben orada bazen gösteriş amaçlı kendi duygularımla paylaşım yaptım. O an ne yaşıyorsam ben buraya paylaşıyordum.

Müge Anlı: Ben bunu geçen gün gelen bir konukla da paylaştım. Bir insan, bak insan diyorum kadın ya da erkek ayırmıyorum ama beraber olduğu kişiyi bir başkası ile aldatıyorsa bence onu gözden çıkarmış demektir. Sen Selim’i gözden çıkarmışsın bunu kabul et.

Derya: O beni çıkartınca ben de onu çıkarttım. Kabul ediyorum bunu ama içimdeki sevgi hiçbir zaman gitmedi ona karşı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir