Selçuk Bayraktar’dan T3 Vakfı bursu açıklaması: ‘Başvurular başladı, 1600 TL…’

AA'ya açıklama yapan Selçuk Bayraktar, öğrencilere burs verileceğini ve burs başvurusunun son tarihini açıkladı. Başvurular vakfın internet sitesi üzerinden alınacak. Başvurusu onaylanan öğrencilere her ay bin 600 TL ödeme yapılacak.

featured

T3 Vakfı, toplamda 4 bin öğrenciye burs imkanı sağlayacak. T3 Vakfı olarak Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı kapsamında Yükselen Yıldız Burs Programı, Eğitmen-Mentor Burs Programı ve Eğitim Desteği Burs Programı ile ortaokul, lise, lisans ve lisansüstü öğrencileri olmak üzere toplam 4000 öğrenciye aylık 1600 TL olmak üzere tek bir kişiye toplamda 16.00 TL’ye kadar burs veriliyor.

İstanbul genelinde lisans ve yüksek lisans öğrencileri başvuru yapabiliyor. 100 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 1600 TL burs veriliyor. Burs verilmesi planlanan öğrencilerle mülakat yapılıyor.

YÜKSEK LİSANS, DOKTORA ÖĞRENCİLERİNE BURS

Vakıf tarafından yapılan açıklamada, “Bursiyerlerimizin yetkin oldukları alanlar üzerine Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitmenlik ve yarışmalar için desteklenen takımlara mentorluk yapma imkanı ile öğrencilerin psikososyal gelişimlerini takip ederek geliştirme imkanı sunulmaktadır. Bu şekilde öğrenciler arasında besleyici bir döngü oluşturulması hedeflenmektedir.” ifadeleri yer aldı. 81 ildeki, üniversitelerin mühendislik, PDR, psikoloji, sosyoloji, BÖTE ağırlıklı bölümlerde eğitim gören lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine başvuru yapabilecek. Yine toplam bin öğrenciye 10 ay boyunca 1600 TL verilecek.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir