Selçuk Bayraktar’ın Sümeyye Erdoğan’a yaptığı sürpriz doğum gününe bomba yorum: ‘Herkese SİHA, sana çiçek’

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar'ın eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar'a yaptığı doğum günü sürprizi sosyal medyada gündem oldu. Eşinin katıldığı etkinliğe giden Selçuk Bayraktar'ın Sümeyye Erdoğan'a çiçek verdiği anlar paylaşım rekoru kırdı. Sosyal medya kullanıcıları videoya ilişkin yüzlerce tweet paylaştı.

featured

Sık sık SİHA’ların başarısı ile gündeme gelen Baykar Savunma Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti başkanı Selçuk Bayraktar, bu kez de eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar’a yaptığı doğum günü sürpriziyle adından söz ettirdi.

ÇİÇEKLİ SÜRPRİZ

Bayraktar, önceki gün KADEM Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Sümeyye Erdoğan’ın da bulunduğu Genç Kadem kampına katıldı. Burada kısa bir konuşma gerçekleştiren Bayraktar,22 Ağustos doğumlu Sümeyye Erdoğan Bayraktar’a doğum günü sürprizi yapıp bir buket çiçek verdi.

Selçuk Bayraktar paylaştı: Kızılelma’nın boyalı haliyle ilk fotoğrafı

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

O anlar kameralar tarafından kayıt altına alınırken, Bayraktar çiftinin mutlu anları sosyal medya kullanıcılarının da beğenisini topladı.

Hatta bazı sosyal medya kullanıcıları gündeme oturan videoyu, Müslüm Gürses’in “Hangimiz sevmedik” şarkısıyla paylaştı. Kimi kullanıcılarsa çiftin güzel anlarını esprili bir dille tweet’ledi.

O paylaşımlardan bazıları:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir