Şehit Ercan Özcan’ın kanı yerde kalmadı! Gri listedeki Arin kod adlı terörist Şükran Alp Siirt’te etkisiz hale getirildi

Siirt’in Pervari ilçesindeki Herekol Dağı bölgesinde yapılan operasyon kapsamında iki terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hâle getirildi. Etkisiz hâle getirilen teröristlerden birinin sözde Botan Eyaleti Herekol Bölgesinde YJA-Star kadın sorumlusu ve mayıncı olarak faaliyet gösteren ve Arananlar listesinde 500 bin TL’ye kadar ödülle gri listede yer alan Arin kod isimli Şükran Alp olduğu tespit edildi.

featured

İç Güvenlik Operasyonu kapsamında; Siirt Pervari Yazlıca (Herekol) Dağı bölgesinde barındığı değerlendirilen teröristlere yönelik, 19 Haziran 2022 tarihinde; Jandarma ve Emniyetin müştereken İHA, Hava Kuvvetleri Destekli icra edilen Eren Abluka-17 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ercan Özcan operasyonunda 2 terörist, silahlarıyla birlikte etkisiz hâle getirildi.

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada etkisiz hâle getirilen teröristlerden birinin; sözde Botan Eyaleti Herekol Bölgesinde YJA-Star kadın sorumlusu ve mayıncı olarak faaliyet gösteren ve Arananlar Listesi’nde 500 bin TL’ye kadar ödülle Gri kategoride yer alan, Arin kod adlı Şükran Alp olduğu kaydedildi.

ŞEHİT ERCAN ÖZCAN’IN KANI YERDE KALMADI

Teröristin etkisiz hale getirilmesi ile 31 Mayıs 2022 tarihinde Siirt ili Pervari ilçesi Doğan köyü kırsalında teröristlerce yerleştirilen EYP’nin patlatılması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Ercan Özcan’ın kanı yerde kalmadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir