Sefo, Bursa’da ‘Beni başkan seçerseniz Sefo’yu getireceğim’ diyen çocuk hayranını kırmadı

Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'En İyi Rapçi' ödülünün sahibi olan Sefo, dün Bursa'da Hüsnü Züber İlkokulu'nda Tuana isimli bir kız öğrencinin, "Sınıf başkanı olursam Sefo'yu getirtirim" vaadini gerçekleştirmek için Bursa'ya giderek okulda konser verdi.

featured

Önceki akşam 48. kez gerçekleşen Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘En İyi Rapçi’ ödülünün sahibi olan ‘Sefo’, dün Bursa’da Hüsnü Züber İlkokulu’nda Tuana isimli bir kız öğrencinin, ‘Sınıf başkanı olursam Sefo’yu getirtirim’ vaadini gerçekleştirmek için şehre gitti.

MİNİK HAYRANININ VAADİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Bursa’ya giderken çektiği videoyu Instagram hesabından paylaşan şarkıcı, ‘Arkadaşlar Bursa’da okulda bir öğrenci, okul başkanlığına aday olmuş. Vaatlerinden biri beni okula getirtmekmiş, arkadaşımız başkan seçilmiş. Ben okula gidiyorum’ dedi. Okulun girişine asılan “Hoş geldin Sefo” pankartıyla karşılanan Sefo, çocuk hayranlarının yoğun ilgi gördü. Çocuklar şarkıcıdan, imza almak için birbiriyle yarıştı.

 

ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ YAPTI

Sefo, müzik dersi işlenen bir sınıfa girerek de öğrencilere sürpriz yapmayı ihmal etmedi. Ders esnasında sınıfa giren Sefo, öğrenciler tarafından çığlıklarla karşılandı. Çocuklarla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmeyen şarkıcı, o anları da sosyal medya hesabından paylaştı.

https://twitter.com/egombilir/status/1600557862882787339?s=20&t=YGqG7FHDOLPi7lHL2OWw8A

https://twitter.com/avozdemirmine/status/1600484714690875393?s=20&t=YGqG7FHDOLPi7lHL2OWw8A

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir