Sefirin Kızı’nın yıldızı Engin Akyürek, gönlünü oyuncu Pınar Deniz’e kaptırdı!

featured

Şimdilerde ‘Sefirin Kızı’ dizisinde ‘Sancar Efe’ karakterine hayat veren Engin Akyürek, rol aldığı dizilerdeki başarılı oyunculuk performansıyla dünya çapında bir üne sahip.

Özel hayatını gizli tutan, magazin dünyasında yer almaktan hoşlanmayan Engin Akyürek; kariyerinin başından beri özel hayatından çok işiyle gündeme gelen bir isim oldu.

Ancak yaşadığı aşkların magazin sayfalarını süslediği dönemler de oldu. ‘Kara Para Aşk’ dizisindeki rol arkadaşlarından Tuvana Türkay’la yaşadığı aşk hariç hiçbirini doğrulamadı.

Son olarak, adı ‘Sefirin Kızı’ dizisindeki rol arkadaşı Tülin Yazkan’la aşk dedikodularına karışan Engin Akyürek, bu konuda da hiçbir açıklama yapmadı.

Aşk mı yaşıyorlar?

Engin Akyürek’in (39) yeni aşkının Pınar Deniz (27) olduğu söyleniyor. Ekşi Blog ve Populising gibi magazin sayfalarının iddialarına göre, Engin Akyürek ve Pınar Deniz bir süredir beraber. Özel hayatını gizli tutan, magazin dünyasında yer almaktan hoşlanmayan Engin Akyürek, bu ilişkisini de kimselere görünmeden yaşamak istiyor.

Ancak bu aşkla ilgili ne bir görüntü ne de taraflardan bir açıklama var. Yine de, ikilinin hayranları bu iddiaya inandı ve sosyal medyada yorumlar aldı başını gitti.

Evlat edinmek istiyor

Çocukları çok sevdiğini söyleyen oyuncu, “Bence bebek sahibi olmak isteyenlere ehliyet verilmesi gerekiyor. Kalabalıkbir ailede büyüdüm, yalnızlık ne demek, bilmiyorum. Çocukluğumdan beri hep evlat edinmek istiyorum. Umarım bir gün hazır hissettiğimde gerçekleşir” açıklamasında bulunmuştu.

Oyuncu, “Canlandırmak istediğin biri var mı?” sorusuna, “Geçmişe özlemim büyük, sanki bu döneme ait değilmişim gibi… O yüzden dönem işlerini ve geçmişte var olan karakterleri oynamayı çok istiyorum” yanıtını vermişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir