Sefirin Kızı dizisinde flaş gelişme! Neslihan Atagül diziden ayrıldı! İşte nedeni…

featured

Ekranların sevilen dizisi Sefirin Kızı’nda başrol oyuncusu olan Neslihan Atagül’den korkutan bir haber gelmişti. Atagül’ün sağlık sorunları yaşadığı ve 10 gün rapor aldığı ortaya çıkmıştı. Geçirgen bağırsak sendromu olan Neslihan Atagül flaş bir karar alarak sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılma kararı aldı.

Muğla’da çekilen Sefirin Kızı dizisinin başarılı başrol oyuncusu Neslihan Atagül’den hayranlarını üzecek kötü haber geldi. Ünlü oyuncu Neslihan Atagül’ün sağlık sorunları yaşadığı ortaya çıkmış, önce rapor aldığı doğrulanmıştı. Son olarak ise sağlık sorunları artan ünlü oyuncu diziden ayrılma kararı aldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Neslihan Atagül rapor süresi 26 gün daha uzayınca bu kararı aldığı ortaya çıktı.

Neslihan Atagül’den Sefirin Kızı dizisine veda mesajı

Neslihan Atagül, resmi Instagram hesabından şu mesajı paylaştı:

Herkese merhaba. Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibime selamlar! Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız! En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere…

Yapım şirketinden flaş açıklama

Yapım şirketi ise Neslihan Atagül ayrılığını şu sözlerle duyurdu:

Oyuncumuz Neslihan Atagül Doğulu’nun sağlık sorunları nedeni ile senaryomuz ve hikayemizde değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Bu nedenle yeni bölümlerimizde Neslihan Hanım’ın aramızda olamayacağını siz değerli izleyicilerimize üzülerek bildiriyoruz.

Sefirin Kızı Nare olarak serüvenimizin en kıymetlilerinden olan sevgili Neslihan Atagül Doğulu’ya tüm özverili çalışması ve bugüne kadarki katkıları için yürekten teşekkür ediyor, geçmiş olsun diliyoruz.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir