Polisler, Sedef Kabaş’ı çok ters zamanda gözaltına almış! Otel odasında yanından hangi evli iş adamı çıktı?

Katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağır hakaretler eden ve gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Sedef Kabaş'ın gözaltına alındığı gece evinde değil, Üsküdar'daki bir otelde olduğu ortaya çıktı. Üstelik otelde Kabaş, yalnız da değildi. Yanında evli iş adamı Turgut Paksoy da vardı...

featured

Katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ağır hakaretler eden Sedef Kabaş, geçtiğimiz gece gözaltına alınmıştı. Savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen Kabaş hakkında tutuklama kararı çıktı.

POLİSİ OTELDE BİR SAAT BEKLETTİ

Sedef Kabaş’ın gözaltına alındığı gece Üsküdar’daki bir otelde evli bir iş adamıyla birlikte olduğu ortaya çıktı. Kendisini gözaltına almaya giden polisleri kapıda bir saat kadar bekleten Kabaş, odadan çıktığında yanında Adanalı evli iş adamı Turgut Paksoy da vardı.

Saat 02.00’da Üsküdar’daki bir otelde gözaltına alınan Kabaş’ın, evli bir erkekle otel odasından çıkması, polisleri bile şaşırttı.

TURGUT PAKSOY KİMDİR?

Adanalı iş adamı Turgut Paksoy’un tarım ürünleri imal eden bir şirketin sahibi olduğu biliniyor. 1960 Adana doğumlu olan Paksoy, aynı zamanda Çukurova Rotary Kulübü üyesi.

Evli olan Paksoy’un Sedef Kabaş ile sık sık Üsküdar Çengelköy’de bulunan Sumahan Otel’de buluştukları iddialar arasında.

Kabaş’ın gözaltın alındığı gece otel odasında yanında olan evli işadamı Turgut Paksoy ile, 52 yaşına girdiği doğum günü kutlamasındaki samimi halleri ikili arasında aşk dedikodularına da sebep olmuştu.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir