Sedat Peker’in Yıldırım Demirören’e ‘Pambıkören’ deme sebebi Buket Aydın mı?

featured

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından Demirören’e ilişkin yeni iddialarda bulundu.

”pambıkören,kemer country’deki arsayı Esat Edin’den önce 5 milyon dolar borçlandırıp, sonra hacız getirip 12 milyon dolara aldın,çöktün” diyen Peker, ”12 milyon dolarlık arsayı sadık soylu vasıtasıyla imar çıkartarak Ziraat Bankası’ndan aldığın 750 milyon dolara karşılık teminat olarak verdin” ifadelerini kullandı.

Mahkemenin imarı iptal etmesi ile arsanın çöp olduğunu yazan Peker, ”Mahkeme imarı iptal etti. Senin arsan artık çöp. Ziraat Bankası yönetimini uyarıyorum. pambıkören paralarını yurtdışına kaçırmadan tüm mallarına el koyun. Yoksa kanun önünde gelecekte sizler de mahkum olursunuz” diye yazdı.

PAMBIKÖREN İFADESİNİN SEBEBİ BUKET AYDIN MI?

Geçtiğimiz yıllarda Buket Aydın’la ünlü iş adamı Yıldırım Demirören’in aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

Medyaradar’da yayınlanan haberde, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören’in son dönemin en çok konuşulan ismi Buket Aydın’a ilgisi olduğu iddia edilmişti.

Söz konusu aşk iddiası, Yıldırım Demirören ve Revna Demirören çiftinin kızları Yelda Demirören ile merhum işadamı Hasan Kalyoncu ile Nevin Kalyoncu’nun oğlu Haluk Kalyoncu iki bine yakın davetlinin katıldığı törende ortaya çıkmıştı.

Ortaya atılan diğer bir iddiaya göre, Demirören Ailesinin içindeki Buket Aydın gerilimi sürerken, bombanın fitili ‘Düğün Gecesi’ ateşlenmiş, davetsiz olarak gittiği düğünde Buket Aydın’ı gören Revna Demirören, “Bu kızın ne işi var? Kim çağırdı buraya” diyerek tepki gösterdiği iddia edilmişti.

SEDAT PEKER NE DEMEK İSTİYOR?

Sedat Peker’in videolarında Yıldırım Demirören için kullandığı “pambık” ifadesinin Anadolu’da ne anlama geldiğini bilenler, geçtiğimiz yıllarda çokça konuşulan aşk hikayesine ait birtakım kanıtların Sedat Peker’in elinde olduğunu ve Sedat Peker’in “Pambıkören” ifadesinin bu ilişkiye ait bir iltifata atıf olduğunu iddia ediyorlar.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir