Sedat Peker, Yılmaz Özdil’i maaşa bağlamış! Atatürkçü yazar nasıl mafya reklamcısına dönüştü?

Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker'in FETÖ'cülerin Türkiye'yi hedef alan senaryolarını dile getirdiği videoları ve Twitter paylaşımları, Türkiye'de medya sektöründe bazı isimleri yıllardır savundukları ilkelerden uzaklaştırdı. Yıllarca Atatürkçülük ve temiz toplum maskesiyle CHP'li seçmeni kandıran; CHP'li belediyelere fahiş fiyattan kitap satan Yılmaz Özdil de o isimlerden biri. Özdil'in uyuşturucu, gasp, adam kaçırma, cinayet, tecavüz gibi pek çok suçtan sabıkalı organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker'in reklamcılığına başlaması pek çok soru işaretini de beraberinde getirdi.

featured

Türk milleti ve devleti aleyhine olan her oluşumun içine balıklama atlayan Yılmaz Özdil bu defa da mafya reklamcılığına soyundu. Atatürkçülük maskesinin ardına gizlenerek PKK ve FETÖ başta olmak üzere Türkiye aleyhine olan her konuda fikir beyan eden Özdil, Türk milletine ‘bidon kafalılar’ diyerek de hakaret etmişti.

‘ATATÜRK’ KİTABIYLA DOLANDIRICILIK

Yılmaz Özdil’in yazdığı Mustafa Kemal isimli kitabın özel serisi 1881 adet basılarak 2 bin 500 liradan satışa sunulmuştu. Kırmızı Kedi Yayınevi’nin Twitter hesabından atılan tweetle reklamı yapılan kitabın fahiş fiyatı sosyal medyada her kesimden büyük tepkiyle karşılanmıştı. Sosyal medya kullanıcıları kitabı “Atatürk istismarı” olarak yorumlamış, Özdil’e tepki yağdırmıştı.

Para Atatürkçülüğü! Yılmaz Özdil son kitabını Arapça’ya da çevirtti…

KAÇAK VİLLASI YIKILINCA İNTİKAM PEŞİNE DÜŞTÜ

CHP’li belediyelere kitap satarak yıllarca büyük paralar kazanan ve Bodrum Bitez’de kendisine kaçak villa yaptıran Özdil, villasının kaçak bölümlerinin yıkılması üzerine AK Parti düşmanlığında farklı bir boyuta geçmişti.

Özdil’in kaçak villasının ticari alanda kalmasına rağmen ‘konut’ olarak inşa edildiği, 142 metrekare ruhsatı olan villanın kaçak inşaat faaliyeti ile 310 metrekareye çıkarıldığı belirlenmişti.

Temiz toplum söylemleriyle okuyucularını dolandıran Özdil’in hem fahiş fiyattan CHP’li belediyelere kitap satması hem de Bodrum’da yaptığı kaçak villa aslında onun karakterini de gözler önüne seriyordu.

YENİ İŞİ MAFYA REKLAMCILIĞI

Son dönemlerde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında sert eleştiriler yaptığı için CHP’li belediyelerden bahşişi kesilen Özdil, çareyi mafya reklamcılığı yapmakta buldu.

Yıllardır uyuşturucu ticareti ve çete faaliyetlerinden para kazanan organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in reklamcılığına başlayan Özdil, yıllardır savunduğu ilkeleri bir anda para uğruna satıverdi.

‘MAAŞA BAĞLANDI’ İDDİASI

CHP’li belediyelerden Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla geliri kesilen Özdil’in Sedat Peker tarafından maaşa bağlandığı medya kulislerinde uzun süredir konuşuluyor. Geçtiğimiz yıl Uğur Dündar’ı Sezgin Baran Korkmaz’dan para aldığını açıklayan Yılmaz Özdil, Dündar tarafından sert sözlerle hedef alınmıştı.

Medya kulislerinde Sedat Peker’in Yılmaz Özdil’i hatırı sayılır bir para karşılığı maaşa bağladığı ve yayınladığı mesajların CHP tabanına yayılması için kendisi ile anlaşma yaptığı herkesin dilinde. Peker’in Özdil ile birlikte en az 5 gazeteciye adamları vasıtasıyla aylık para gönderdiği de iddialar arasında.

Uyuşturucu mafyası Sedat Peker’den 6’lı ittifaka çağrı: “Seçimi kaybederseniz sokak olayları başlatın”

 

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir