Sedat Peker’in kokain halüsinasyonu: “Milletvekilleri beni aradı”

FETÖ'den kendisine aktarılan kurguları, kokain etkisindeki videolarında gerçekmiş gibi anlatan firari mafya Sedat Peker yine yüksek kafalarda uçmaya devam etti.

featured

Uyuşturucu, tecavüz, darp, cinayet gibi suçlardan yargılanan ve Türkiye’den kaçarak Dubai’ye sığınan firari mafya Sedat Peker, kokain etkisinde gördüğü halüsinasyonları gerçekmiş gibi anlatmaya devam ediyor.

İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan firari mafya, bugüne kadar FETÖ tarafından kendisine servis edilen senaryoları, Türkiye’deki muhalefetin de desteğiyle gündeme taşımıştı.

BU DEFA DEVLET BAHÇELİ HEDEF

Firari mafya Sedat Peker’in sözcülüğünü yapan firari terörist Erk Acarer, sosyal medya hesabından bu defa MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hedef aldı.

AK Parti ve MHP’li iki milletvekilinin bir süre önce Sedat Peker’i arayarak ondan çeşitli ricalarda bulunduğunu iddia eden Acarer, Sedat Peker’in kokain etkisinde gördüğü halüsinasyonları Türkiye’deki muhalefete gerçekmiş gibi servis ediyor.

İddiaya göre; Ankaralı bir iş insanı ile MHP ve AK Parti’den birer milletvekili, geçtiğimiz hafta Sedat Peker’i arayarak bazı isteklerde bulunmuş. İstekler arasında en dikkat çekeni ise, kendisinden Devlet Bahçeli’yi övmesinin istenmesi…

‘KARŞILIĞINDA TÜRKİYE’YE DÖNEBİLİRSİN’

Firari mafya Peker’in kokain etkisindeki hayal dünyasında yaşadıklarına göre; milletvekilleri, bu isteği yerine getirdiği takdirde kendisine ‘Türkiye’ye dönme izni’ vermiş. Tabi, delikanlı tecavüzcümüz Peker ise, bu isteği ‘Siz beni tanımamışsınız’ diyerek reddetmiş.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir