Maltepe’de ölü bulunan Sedanur Şen’in son görüntüleri ortaya çıktı! Serdar Yazıcı’yla girdikleri odadan cansız bedeni çıkıyor…

featured

Maltepe’de geçen perşembe 30 Ağustos Caddesi’ndeki günlük kiralık evin 15’inci katında 24 yaşındaki Sedanur Şen hayatını kaybetti. Sedanur Şen’in ölmeden önce kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı.

Binanın güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde Sedanur ile Serdar Yazıcı’nın koridorda bir süre dolaşmaları yer alıyor.

Görüntülerin devamında ise görevliler, genç kızın ceset torbasına konulan cansız bedenini otel odasından çıkarıyor.

NE OLMUŞTU?

Maltepe’de bir rezidans odasında Sedanur Şen, 9 Eylül günü ölü bulunmuştu.

“Uyuşturucu madde imal ve ticareti”, “uyuşturucu madde kullanma” ve “dolandırıcılık” suçlarından kaydı bulunan ve Ümraniye’de mobilyacı olarak çalıştığı öğrenilen Serdar Yazıcı, olayın ardından gözaltına alınmıştı.

Sedanur Şen, Maltepe’de otel odasında ölü bulundu! Ölümünde uyuşturucu şüphesi…

Şen’in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Serdar Yazıcı ise savcılık ifadesinin ardından “Taksirle ölüme neden olma” suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edilmişti.

Hakimlik de adli kontrol şartıyla şüpheli Yazıcı’yı serbest bırakmıştı. Savcılık, şüphelinin serbest bırakılmasına itiraz etmiş ve şüpheli Serdar Yazıcı hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmıştı.

Maltepe’de ölü bulunan Sedanur Şen hakkında kahreden detay! 11 gün önce tedaviye başlamış…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir