Sedanur Şen’in öldüğü gece yanında olan Serdar Yazıcı, uyuşturucu ticaretinden tutuklandı

featured

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, 9 Eylül’de, Cevizli Mahallesi 30 Ağustos Caddesi’ndeki bir otel odasında Şahin’in ölü bulunmasına ilişkin gözaltına alınan Serdar Y.’nin serbest bırakılmasına itirazda bulunmuştu.

İtirazı değerlendiren Anadolu 7. Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli Serdar Y. hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmasına karar vermişti.

“Uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan cezaevinde tutuklu bulunan şüphelinin, Sedanur Şen’in ölü bulunmasına ilişkin “taksirle ölüme neden olma” suçundan da tutuklanmasına karar verildi.

Maltepe’de ölü bulunan Sedanur Şen’in son görüntüleri ortaya çıktı! Serdar Yazıcı’yla girdikleri odadan cansız bedeni çıkıyor…

UYUŞTURUCU TİCARETİNDEN GÖZALTINA ALINDI

Şüpheli Serdar Y. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında “uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan yürütülen soruşturma kapsamında 15 Eylül’de Şişli’de gözaltına alınmış ve çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştı.

Serdar Y. bu suçtan tutuklu bulunduğu Metris 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla, itirazı kabul eden Anadolu 7. Sulh Ceza Hakimliğine bağlandı.

Burada savunmasını yapan şüpheli Serdar Y., Sedanur Şen’in ölümüyle bir ilgisi olmadığını ileri sürerek, “Ona uyuşturucu maddeyi ben vermedim. Uyuşturucudan ya da başka bir nedenle öldüğü konusunda benim bir bilgim yoktur. Bildiğim, benim bu olayla bir ilgim olmadığıdır.” şeklinde beyanda bulundu.

Anadolu 7. Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli Serdar Y’nin üzerine atılı “taksirle ölüme neden olma” suçundan tutuklanmasına karar verdi.

Maltepe’de ölü bulunan Sedanur Şen hakkında kahreden detay! 11 gün önce tedaviye başlamış…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir