Seda Sayan ve Demet Akalın’ın sabah programı kavgası büyüyor! Seda Sayan’dan videolu yanıt…

featured

Magazin dünyasının ünlü isimleri Demet Akalın ve Seda Sayan arasında, sabah programı nedeniyle başlayan kavga, giderek şiddetleniyor. Demet Akalın ve Alişan’ın Star TV’de yaptığı sabah programının ekranlara veda etmesinin ardından Seda Sayan’la ile anlaşıldığı iddiaları gündeme düşmüştü. Bu iddiaların ardından Demet Akalın, jet hızıyla Sayan’ı sosyal medya hesabından sildi.

Bomba Ebru Yaşar iddiası

‘Demet Akalın ile Alişan Sabah Sabah’ programının bitmesinin belli olmasından sonra kanal yönetiminin Ebru Yaşar’la iletişime geçtiği öğrenildi. Yaşar’la prensipte anlaşılmasının ardından yanına partner arayışı devam ederken, durumu öğrenen Seda Sayan’ın araya girdiği iddiası bomba etkisi yarattı.

Fatih Ürek ve Onur Büyüktopçu’ya da aynısını yaptı

Yöneticilerle konuşup ikna ettiği iddia edilen Sayan, programı devraldı. Yaşar’ın kendisinin yerine gelen Sayan’ı öğrenmesiyle şok olduğu söyleniyor. Sayan’ın daha öncede Fatih Ürek ve Onur Büyüktopçu’ya da aynısını yaptığı iddia edilmişti.

Seda Sayan ve Demet Akalın arasındaki kavgada bugün yeni gelişmeler yaşandı. Seda Sayan, sosyal medyada ‘Demet Akalın ile Alişan’ı işinden etti’ yorumları sonrası oldukça sinirlendi. Sosyal medyada paylaşımda bulunan Sayan açtı ağzını yumdu gözünü. Seda Sayan, “Ben bugüne kadar kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamadım da. Bunu bilmeyenler öğrensin” ifadelerini kullandı.

Eski eşi Nihat Doğan’dan Seda Sayan’a destek

Akalın ve Sayan arasındaki gerilim devam ederken, tartışmalara Seda Sayan’ın eski eşi Nihat Doğan da katıldı.

Nihat Doğan, Demet Akalın’ın Seda Sayan için kullandığı, “Cuma günü program bitişi, ‘Ben başlıyorum’ diye sormadan mesaj attın. Biz ekiple ağlarken bu mesaj…Cenaze evine davulla gidilmez. Sen bunu daha iyi bilirsin” şeklindeki sözlere “Seda Sayan hiç kimsenin ekmeği ile oynamaz onun vicdanına merhametine de sonuna kadar şahidim. Ayrıca kulis odasına yasaklı listesi asıp (Alişan’ı tenzih ediyorum) ilk 200’e giremeyen zatın Seda Hanım’a itibar suikastı yapmasının da hiçbir hükmü yoktur. Ne kadar reyting o kadar ekmek. Cenaze evine davul ile girilmezmiş! Sen değil misin teyzenin kızı evladını kaybettiği gece Kerimcan ile davullu eğlenceli storyler atıp davulla zurnayla giren. Değerli sözler, değersiz insanların dilinde olunca hükmü değersiz olur” şeklinde yanıt verdi.

Seda Sayan’dan videolu yanıt

Seda Sayan ve Demet Akalın arasındaki kavgada bugün yeni gelişmeler yaşandı. Seda Sayan, sosyal medyada ‘Demet Akalın ile Alişan’ı işinden etti’ yorumları sonrası oldukça sinirlendi.

Sosyal medyada paylaşımda bulunan Sayan açtı ağzını yumdu gözünü. Seda Sayan, “Ben bugüne kadar kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamadım da. Bunu bilmeyenler öğrensin” ifadelerini kullandı.

“Seni sever sayarız”

“Seni sever sayarız! 21 Mayıs 17.33’te ‘Sakın inanmayın böyle abuk sabuk haberlere canlı yayın yapamam çocuklar’ diye mesaj attın. Ben de, ‘Sıkıntı yok’ dedim. Cuma günü program bitişi, ‘Ben başlıyorum’ diye sormadan mesaj attın. Biz ekiple ağlarken bu mesaj…”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir