59’luk gelin Seda Sayan ve 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten Maçka’yı ayağa kaldırdı! Olaylı kaçış…

Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten’le Maçka’da ortaya çıktı. Çiçeği burnunda çift Maçka'da bir konser izlemeye gitti. Çıkışta basına görüntü vermemek için adeta Maçka'yı ayağa kaldıran Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in kaçışı olay oldu.

featured

Daha önce 6 kez evlenen Seda Sayan, yedinci evliliğini de kendisinden 25 yaş küçük müzisyen sevgilisi Çağlar Ökten ile yaptı.

Magazin gündeminden düşmeyen Seda Sayan ile Çağlar Ökten çifti son olarak Maçka’da gece yarısı ortaya çıktı.

Çiçeği burnunda çift Seda Sayan ile Çağlar Ökten’in olaylı gecesi yine ses getirdi. İşte Maçka’da bir konser izlemeye giden ve çıkışta basına görüntü vermemek için adeta Maçka’yı ayağa kaldıran Seda Sayan ile Çağlar Ökten’in olaylı kaçışı…

Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten, önceki gün Maçka’da bir konser izlemeye gitti. Çift, çıkışta basına görüntü vermek istemedi. Güvenlikler çift için tam 40 dakika taksi aradı. Bu süreçte Sayan ve Ökten, kuliste bekledi. En sonunda bulunan taksi otoparktan çifti aldı. Basının görüntü almaması için güvenlik görevlileri seferber oldu. Taksiye binen Sayan, soruları cevapsız bıraktı.

Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in bu evliliği magazin gündemine bomba gibi düştü.

Ünlü çiftin arasındaki yaş farkı günlerdir konuşuluyor. Bu konuya ilişkin bomba bir yorum eski manken Ebru Şancı’dan geldi.

FLAŞ AÇIKLAMA!

Bugün 2. Sayfa programına konuk olan Ebru Şancı, ünlü şarkıcı Seda Sayan’a destek vermek isterken flaş bir açıklamada bulundu.

“TURŞU İLE EVLENECEĞİNE…”

Şancı, ünlü şarkıcının evlenmesini destekleyerek, “Çocuk tam Anadolu çocuğu. Seda Sayan bence en doğrusunu yapıyor. Dünyaya bir kere geliyorsun. Kadın oğlunu büyütmüş, evlilik yaşına getirmiş, mal varlığını yapmış, halk olarak da seviliyor. Kendi parasını da kazanan biri. Gidip bir turşu ile evleneceğine kendisini mutlu edecek birisiyle evleniyor. Bunun neyi yanlış. Turşudan kastım da yaşlı. Ben Seda Sayan’ın yanına yaşlı birini yakıştırmıyorum. Kadının ruhu genç. Kadın kiminle mutluysa onunla evleniyor. Mis gibi nikahını da kıyıyor. Allah bir ömür mutlu etsin” ifadeleri kullandı.

Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten’den balayı pozu

ŞANCI’YA SEDA SAYAN’IN YAŞI DA HATIRLATILDI

Tam bu sırada ise program yorumcuların Seda Sayan’ın 59 yaşında olduğunu hatırlattı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir