Furkan Zıbıncı “canavarca hislerle öldürmedim” demişti! Şebnem Şirin’in cansız bedeninde 12 bıçak darbesi tespit edildi…

featured

Denizli Pamukkale’de bulunan Kaleiçi Çarşısı’nda bir altın toptancısında işçi olarak çalışan Furkan Zıbıncı, sevgilisi Şebnem Şirin’i boğazını keserek öldürdü.

Yaşanan olay sonrası Zıbıncı’nın çağırdığı ağabeyinin apart daireye gelip, polise ihbarda bulunduğu belirtildi. Dairede polisin yaptığı incelemede ise iki ayrı kanlı meyve bıçağı bulundu.

Zıbıncı’nın kavga sırasında Şirin’i önce yüzünden ardından da boğazından bıçakladığı öne sürüldü. Furkan Zıbıncı’nın Şebnem Şirin’in evine aralıklarla gidip kaldığı belirtildi.

Denizli’de vahşi cinayet! Şebnem Şirin, sevgilisi Furkan Zıbıncı tarafından boğazı kesilerek öldürüldü…

6 SUÇTAN KAYDI VAR

Cinsel istismar, gasp, trafik güvenliğini tehlikeye sokma gibi 6 suçtan kaydı bulunan Zıbıncı, emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah yoğun güvenlik önlemi altında Denizli Adliyesi’ne sevk edildi.

Zıbıncı adliyeye girişi sırasında basın mensuplarının ‘Neden öldürdünüz?’ sorularını yanıtsız bıraktı. Savcılık ifadesinin ardından Zıbıncı, ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarıldı.

Şebnem Şirin’in katili Furkan Zıbıncı suç makinesi çıktı! Çocuk istismarı, gasp…

Furkan Zıbıncı, çıkarıldığı mahkemece, ‘tasarlayarak canavarca hisle öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zıbıncı’nın savcılıktaki ifadesinde, olay anını hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde kız arkadaşı Şebnem Şirin’i boğazını keserek öldüren Furkan Zıbıncı’nın mahkemede verdiği ifadesi ortaya çıktı.

Katil zanlısı Furkan Zıbıncı, Şebnem Şirin’in evlenmek istediğini kendisinin ise reddettiğini öne sürdü. Olayı hatırlamadığını belirten Zıbıncı’ın ifadesinde şunları söyledi:

“Ben sarraf olarak çalışırım. Şebnem ile ara ara sevgili olarak görüşürdüm. Askerden geldikten sonra Şebnem evlenmek istiyordu, ben de reddediyordum. Ayrıca beni kıskanıyordu. Bu konuda tartışıyorduk. Şebnem, yukarıda belirttiğim nedenle benimle tartışmaya başladı. Bana doğru apartta bulduğu bıçağı savurdu. Parmağım kesildi, yüzüme vurmaya başladı, hakaret etti. Ben de Şebnem’i engellemek için kolunu tuttum. Yere düştük.

“ÇOK ALKOLLÜ OLDUĞUM İÇİN HATIRLAMIYORUM”

Çok alkollü olduğum için daha sonrasını hatırlamıyorum. Olaydan sonra cep telefonunun sim kartını attığımı ve babama ‘Ben Şebnem’i öldürdüm, gelin bana yardım edin’ şeklinde sözler söyleyip söylemediğimi hatırlamıyorum. Ancak cep telefonumun sim kartını attığımı hatırlıyorum. Bunu babam da söylemiş olabilir. Tasarlayarak canavarca hisle Şebnem’i öldürmedim. Olayı hatırlamıyorum”

12 BIÇAK DARBESİ TESPİT EDİLDİ

Öte yandan Şebnem Şirin’in yapılan otopsisinde vücudunun göğüs, yüz ve boyun kısmında toplam 12 bıçak darbesi olduğu, boğazına aldığı derin bıçak kesisiyle yaşamını yitirdiği tespit edildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir