Şebnem Şirin’in katili Furkan Zıbıncı, cinayet gecesini anlattı! Alkol, cinsel ilişki, evlilik tartışması…

featured

Türkiye, Şebnem Şirin’in ölümüyle sarsıldı.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 23 yaşındaki Şebnem Şirin, erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

Denizli’de vahşi cinayet! Şebnem Şirin, sevgilisi Furkan Zıbıncı tarafından boğazı kesilerek öldürüldü…

KATİL TUTUKLANDI

Gıda mühendisi Şebnem Şirin’in bıçaklanarak öldürülmesinin ardından polis ekiplerince gözaltına alınan katil zanlısının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen Furkan Zıbıncı, basın mensuplarının “Neden öldürdünüz? Pişman mısınız?” sorularına yanıt vermedi.

Emniyetteki ifadesinde, olay anını hatırlamadığını ileri süren cinayet zanlısı Zıbıncı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince “canavarca hisle ve tasarlayarak öldürme” suçundan tutuklandı.

Pamukkale’de katledilen Şebnem Şirin, ünlü iş insanı Fevzi Tokat’ın torunu çıktı!

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Katil zanlısı Furkan Zıbıncı ifadesinde, Şebnem Şirin’in evlenmek istediğini, kendisinin ise reddettiğini öne sürdü.

Olayı hatırlamadığını belirten Zıbıncı, ifadesine şu sözlerle devam etti:

“Ben sarraf olarak çalışırım. Şebnem ile ara ara sevgili olarak görüşürdüm. Askerden geldikten sonra Şebnem evlenmek istiyordu, ben de reddediyordum. Ayrıca beni kıskanıyordu. Bu konuda tartışıyorduk.

“ALKOL ALIP BERABER OLDUK”

Olay gecesi ortak arkadaşımız Sena ile Şebnem alkollü bir mekanda alkol aldıktan sonra Şebnem ile buluştum. Ben de alkollüydüm. Tekel büfesinden alkol alıp, apart dairesine gittik. Tekrar alkol aldık ve rızası dahilinde cinsel ilişkiye girdik.

Aparttan çıkıp, tekrar geldikten sonra Şebnem, yukarıda belirttiğim nedenle benimle tartışmaya başladı. Bana doğru apartta bulduğu bıçağı savurdu. Parmağım kesildi, yüzüme vurmaya başladı, hakaret etti.

Ben de Şebnem’i engellemek için kolunu tuttum. Yere düştük.

“TASARLAYARAK ÖLDÜRMEDİM”

Çok alkollü olduğum için daha sonrasını hatırlamıyorum. Olaydan sonra cep telefonunun SIM kartını attığımı ve babama ‘Ben Şebnem’i öldürdüm, gelin bana yardım edin’ şeklinde sözler söyleyip söylemediğimi hatırlamıyorum.

Ancak cep telefonumun SIM kartını attığımı hatırlıyorum. Bunu babam da söylemiş olabilir. Tasarlayarak canavarca hisle Şebnem’i öldürmedim. Olayı hatırlamıyorum.”

12 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRMÜŞ

Öte yandan Şebnem Şirin’in yapılan otopsisinde; vücudunun göğüs, yüz ve boyun kısmında toplam 12 bıçak darbesi olduğu, boğazına aldığı derin bıçak kesisiyle yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Furkan Zıbıncı “canavarca hislerle öldürmedim” demişti! Şebnem Şirin’in cansız bedeninde 12 bıçak darbesi tespit edildi…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir