Şebnem Şirin’in cenazesinde gözyaşları sel oldu! Anne Pervin Tokat’ın yürek yakan feryatları…

featured

Denizli’de bir şarap şirketinin ortağı Fevzi Tokat’ın torunu olan Şebnem Şirin’in sevgilisi tarafından öldürülmesi tüm Türkiye’yi sarstı.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı tarafından boğazı kesilerek öldürülen 25 yaşındaki gıda mühendisi Şebnem Şirin, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Denizli’de vahşi cinayet! Şebnem Şirin, sevgilisi Furkan Zıbıncı tarafından boğazı kesilerek öldürüldü…

KATİL TUTUKLANDI

Şebnem’i boğazından ve boynundan bıçaklanarak öldüren Zanlı Furkan Zıbıncı kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Zıbıncı, adliyedeki işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Türkiye’yi sarsan Şebnem Şirin cinayetinde flaş gelişme! Katil sevgili Furkan Zıbıncı tutuklandı

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Şebnem Şirin’in cenazesi evinde helallik alınmasının ardından cenaze töreni için Ulu Cami’ye götürüldü. Buradaki törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Bağımsız Milletvekili Teoman Sancar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Avni Örki ve ailenin yakınları katıldı.

“GELİN OLDUĞUNU GÖREMEDİM KIZIM”

Cenaze töreni öncesi Şebnem Şirin’in annesi Pervin Tokat, “Ona kıyılır mı? Yavrum gitti, canım kızım gitti” diye gözyaşı döktü. Babası Halil Şirin ise tabuta sarılarak, “Yaktın ciğerimi kızım. Kızım ölmedi, öldürüldü. Katledildi. Bu yaşta böyle bir insan nasıl ölür? Kime ne zararı vardı benim kızımın? Vicdansız, nasıl kıydın? Mürüvvetini göremedim kızım. Allah’ım nasıl yaşarım? Gelin olduğunu göremedim kızım. Hayallerim vardı seninle, hayallerimi aldılar” diyerek feryat etti.

Ağabeyi Şevket Şirin de kardeşinin tabutu başında gözyaşı döktü. Kılınan cenaze namazının ardından Halil Şirin, kızının tabutuna omuz vererek cenaze aracına kadar taşıdı. Şebnem Şirin’in cenazesi toprağa verilmek üzere Güney ilçesine götürüldü.

https://www.youtube.com/watch?v=XdzfNGBHIPI

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir