Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’dan Kılıçdaroğlu’nun fatura provokasyonuna cevap: ‘Ben yatıracağım’

3 ay boyunca elektrik faturasını ödemeyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz gün elektriği kesildi. Geceliği 100 bin Türk lirası olan otellerde kalan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bin 30 liralık faturasını ödememesi büyük bir çelişkiye sebep oldu. Kılıçdaroğlu'nun tiyatrosuna ilişkin açıklamada bulunan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, "Sözleşme numarasını öğrenebilirsem Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturasını yatıracağım." dedi. Sayan, "Kılıçdaroğlu şiddeti körüklemek ve milleti şiddete çağırmak için sivil itaatsizlik yapıyor." dedi.

featured

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan‘dan CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir çağrı geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3 aydır elektrik faturalarını ödemeyerek bir provokasyona imza attı. Yönetmelik gereği 3 aydır faturasını yatırmayan CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun tedarik şirketince oturduğu evin elektriği kesildi.

Kılıçdaroğlu’nun elektriğinin kesilmesinin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener CHP Liderinin elektirk borcunu ödeyebileceğini söyledi. Akşener, “Müsaade ederse ben ödeyebilirim hanenin elektrik borcunu, o da Selvi Hanım için” ifadelerini kullandı.

SAVCI SAYAN: BUNU GÜNDEMDEN DÜŞÜRELİM

Akşener’in ardından bir teklif de Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’dan geldi. Sayan, “Biliyorsunuz Kılıçdaroğlu, Türkiye’yi karanlığa sürüklemek için sivil itaatsizlik başlatmıştı ama bugün kendisi karanlıkta kaldı. Kendisi inat etti. Ben sözleşme numarasını öğrenebilirsem Kılıçdaroğlu’nun elektrik faturasını yatıracağım. Türkiye huzursuz olmasın. Bunu gündemden düşürelim.” dedi.

“SİVİL İTAATSİZLİK YAPIYOR”

Sayan , “Siyasetin bu kadar ayağa düşmesi ve böyle küçük şeylerle uğraşması gerçekten ülkemiz adına son derece üzüntü verici şeyler. Kendisini Gandi’ye benzetiyor. Oysa Gandi şiddeti sonlandırmak için sivil itaatsizlik yapıyordu. Kılıçdaroğlu da şiddeti körüklemek ve milleti şiddete çağırmak için sivil itaatsizlik yapıyor.” ifadelerini kullandı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir