Savaşta birbirine oral sex yapan Rus askerlerinin iğrenç görüntüleri!

Savaşta birbirine oral sex yapan Rus askerlerinin iğrenç görüntüleri sosyal medyada tepki çekti. Aylardır süren Rusya ile Ukrayna arasındaki savaştan çekildiği iddia edilen bir görüntü mide bulandırdı.

featured

Ukrayna menşeli bir dronun arazide dolaştığı esnada kameralara bir görüntü takılıyor. İddiaya göre iki Rus askeri tam da o anlarda oral seks yapıyor.

Videonun sonunda dronenun askerlerin olduğu yere bomba attığı görülüyor.

Ancak videonun gerçek mi ya da düzmece mi olduğu net olarak bilinmiyor.

İşte savaşta birbirine oral sex yapan Rus askerlerinin videosuna dair yapılan yorumlardan bazıları:

tecavüz edecek kimseyi bulamayınca birbirleriyle yetinen rus askerleri bir drone tarafından görüntülendi. putin’in bu savaşı açarken anti-gay sebepleri bahane ettiğini unutmayalım

uygulama mı indirelim anlamadim ki. herkes reddit kullanıyor veya kullanacak diye birşey yok.

hahahahaha lan nasıl bir libido var, savaşın ortasında aklına bu mı geldi? ortamı önce sertleştiren, sonra da yumuşatan harekettir.

bazı yazar arkadaşlarımız da videoyu izleyemedim diye dertlenmiş. sabah sabah rus askerlerin çükünü görüp napacaksın vicdansız her haberde kaynak beklememekte fayda var. konuya dönecek olursak savaşta her şey mübahtır sözünü yanlış anlamış askerlerdir.

çirkin erkek yoktur az votka vardır

tahrik olamadan, havan mühimmatıyla tahrip olangillerden iki ibne.

uyari yazmaniz gerekir boyle goruntulere. adamlara bomba atiyorlar.

reddit’ten nsfw link paylaşmayla gizli hesap instagram hesabı paylaşma arasında çok bi fark yok. yıl olmuş 2022 adam akıllı link paylaşmayı bilmiyorsanız öğrenin bi zahmet. reddit video downloader dan vidyoyu indirirsiniz sonra da vidyo paylaşım sitelerine upload edip onun linkini paylaşırsınız.

boşu boşuna birbirlerine oral seks yapan askerlerdir. halbuki ekşide rus askerlerine gönüllü olarak sakso çekmeye meraklı yüzlerce tipleme var.

hiçbir şeyin belli olmadığı video. basit bilgisayar grafiği olma olasılığı bence yüksek.

Sivas’ta camii avlusunda sevişen hacı amcalar için bomba yorum: ‘Emmiler şort da giymemiş ama…’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir