Şarkılar Bizi Söyler konuğu Sevcan Orhan kimdir, nereli? Sevcan Orhan evli mi, kaç yaşında?

Sevcan Orhan Şarkılar Bizi Söyle programının bu akşam Kanal D'de yayınlanacak olan bölüm konuklarından birisi oldu. Evlerinin Önü Yonca, Bahçada Yeşil Çınar, Kara Duta Yaslandım, Arabım Fellahi gibi seslendirdiği şarkılarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı, programda sevilen şarkılarını seslendirecek. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla ekrana gelen programda konsept 'Türkülerle Muhabbet' olarak belirlendi.

featured

Sevcan Orhan Şarkılar Bizi Söyler yarışmasının konuklarından birisi oldu. Kanal D ekranlarında cumartesi akşamları yayınlanan, Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunuculuğunu üstlendiği program her hafta birbirinden ünlü isme ev sahipliği yapıyor. Peki, Sevcan Orhan kimdir, nereli ve kaç yaşında?

SEVCAN ORHAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Sevcan Orhan 16 Ağustos 1982’de İstanbul’da dünyaya geldi.

Küçük yaştan itibaren bağlama, solfej ve nota eğitimi alan Sevcan Orhan lisede okurken bir gazetenin düzenlemiş olduğu liseler arası Türk halk müziği yarışmasında üçüncülüğü kazandı.

İLK MÜZİK ALBÜMÜNÜ 2000 YILINDA ÇIKARDI

Lise eğitiminin ardından İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı ses eğitimi bölümüne giren Orhan 2000 yılında Nenni Bebek isimli ilk müzik albümünü çıkardı.

İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı’nda üslup ve repertuvar dersleri vermektedir.

şarkılar bizi söyler sevcan orhan instagram

2012-2013 arası Star TV’de Ayşe Özyılmazel’in ayrılmasından sonra türkücü Alişan ile birlikte ‘Alişan ile Sevcan’ isimli sabah programını sunmuştur.

SEVCAN ORHAN EVLİ Mİ?

2006 yılında evlendiği bağlama sanatçısı Ümit Yılmaz’dan 2020’de boşanmıştır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir