Gülşen ile Ozan Çolakoğlu sarmaş dolaş! İşte o görüntüler!

Son zamanlarda sahnede giydiği kıyafetlerle eleştiri alan şarkıcı Gülşen, eşi Ozan Çolakoğlu ile sarmaş dolaş dans etti. O anların görüntüleri, kameralara yansıdı.

featured

Ünlü şarkıcı Gülşen, eşi Ozan Çolakoğlu ile sarmaş dolaş dans ederek düşman çatlattı. Sahne kıyafetleri ve yeni klibi Lolipop ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçtiğimiz günlerde bir sahnede erkek arkadaşının kucağına oturan Gülşen’in evliliğinde sorunlar yaşadığı öne sürülmüştü.

“NEDEN TEPKİ GÖSTERSİN?”

Geçtiğimiz hafta bir alışveriş merkezinde görüntülenen Gülşen, Lolipop şarkısının kapak fotoğrafının nedeniyle eşiyle sorun yaşadığı iddiasını “Ozan neden tepki göstersin? Ben sadece işimi yapıyorum. Bildiğim gibi yapmaya da devam edeceğim. Ben sadece konser veriyorum. Bu soruyu bana değil, hakkımda yazıp çizenlere sorun. Ben işime konsantreyim” diyerek yalanlamıştı.

EVLİLİKTE SORUN YOK!

Bir süredir eşiyle görüntülenmeyen Gülşen, Lolipop şarkısında eşi Ozan Çolakoğlu ise dans etti. İkilinin samimi dansı ise sosyal medyada kısa sürede gündeme oturdu. Tony Avlar isimli Instagram hesabının paylaştığı videoda çiftin evliliklerinde bir sorun olmadığı da gözler önüne serildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir