Şarkı tanıtımı için bunu da yaptı! Aleyna Tilki robotla evlendi

featured

Magazin gündeminde düşmeyen Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün 2.7 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşırtmıştı.

Genç popçu, “Ayın 28’inde evleniyorum. 30’unda da klip çıkacak. Bu da davetiyem. 28’inde düğünümü Instagram hesabından canlı izleyebilirsiniz” ifadeleriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Aleyna Tilki evleniyor mu? Düğün davetiyesini paylaştı

Robotla evlendi

Müzikseverlerle buluşturacağı ‘Sır’ adlı yeni şarkısı için kır düğünü mizanseninde hazırlanan partide, Aleyna Tilki klibinde beraber rol aldığı robot ile evlendi.

21 yaşındaki başarılı popçu, yeni şarkısının klibi için hazırlanan organizasyonu kendi Instagram hesabından canlı yayınla sevenleriyle paylaştı.

Cemal Can Canseven şahit oldu

Şarkıcının şahitliğini Ersay Üner, robotun şahitliğini ise Cemal Can Canseven’in yaptığı eğlenceli partide, davetliler Dj Doğuş Çabakçor’un şarkılarıyla eğlendi.

Aleyna Tilki, uzun bir aradan sonra yepyeni bir Türkçe şarkı ile sevenleriyle buluşacak olmaktan ve prodüktör olarak dünyaca ünlü müzisyen Diplo ile çalışmaktan keyif aldığını söyledi.

Sır şarkısının klibinde gelinliği andıran beyaz bir kıyafet giyen Aleyna Tilki’nin ilginç tanıtımına ait video ve kareler, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir