Saraçhane’deki 15 Temmuz etkinliğinde beklenen kalabalığı toplayamayan Ekrem İmamoğlu’na şok

15 Temmuz darbe girişiminin 6'ncı yıldönümünde Saraçhane Parkı'nda düzenlenen anma etkinliğine ayrılan alanın dolmaması CHP’li Ekrem İmamoğlu'nu şoke etti. İstanbul selle boğuşurken tatilde güneşlenen İmamoğlu, "Anladığım kadarıyla parkın içinde insanlar var, sokağa taşmadı. Ben, 'Saraçhane' deyince önümüze kadar kalabalık gelir sandım" dedi.

featured

15 Temmuz darbe girişiminin 6’ncı yıldönümünde İstanbul Büyükşehir Belediye binasının yan tarafında bulunan Saraçhane Parkı’nda anma etkinliği düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de etkinliğe katılarak konuşma yaptı.

“PARKIN İÇİNDE İNSANLAR VAR, SOKAĞA TAŞMADI”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise saat 17:00 sıralarında İBB binasına gelerek alınan önlemleri yerinde denetledi. Dört yere büfe kurulduğu bilgisini alan İmamoğlu, “Anladığım kadarıyla parkın içinde insanlar var, sokağa taşmadı.

‘Millet burayı bilmez’ diyeceğim ama gelmişler, iyi. En azından vatandaşımızı ağırlamış olduk, Büyükşehir Belediyesi’nin bahçesinde. Ben, ‘Saraçhane’ deyince önümüze kadar kalabalık gelir sandım” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir