Sapık Sinan Sardoğan, Müge Anlı’nın bacaklarına bakınca fırça yedi

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te işlenen Arife Gökçe kaybı, her geçen gün daha dikkat çeken bir hal alıyor. Çelişkili açıklamalarıyla şüphelerin odağı olan Sinan Sardoğan, yayın sırasında el arabası konusunda söylediği ifadelerle de merak uyandırırken, Sinan’ın özellikle 50 yaş üstü kadınlara uygunsuz mesaj attığı da ortaya çıktı. Peki, Müge Anlı Arife Gökçe bulundu mu? Müge Anlı Sinan kimdir? 

featured

Müge Anlı’nın programında yaşananlar akıl tutulması yaşatıyor. Ailenin Sinan Sardoğan’dan şüphelenmesinin ardından Sinan Sardoğan stüdyoda yerini alıyor. Konu işlendikçe stüdyonun telefonları kilitleniyor. Müge Anlı’yı arayan kadınlar Sinan Sardoğan’ın tacizine uğradıklarını, ya kafalarının taşla ya da sopayla yardığını anlatıyorlar. Arayan kadınların tek bir özelliği var. O da 55 yaş üstü olmaları.

Sinan Sardoğan resmen köye düşen yıldırım. Onun yüzünden kaç aile dağılmış kaç aile köyünü adresini değiştirip kaçmış durumda. Sinan Sardoğan hakkında açılmış dosyalar var.

KÖYDEKİ YAŞLI KADINLARI TACİZ ETTİ

Sinan Sardoğan annesinin ölümünün ardından annesinin telefonunu ele geçiriyor. Köydeki kadınların telefon numaralarına ulaşınca telefon sapıklığını başlıyor. Ağıza alınmayacak mesajlar atan Sinan Sardoğan “attım atmadığım değil” ifadeleriyle herkesi çileden çıkardı.

Sinan Sardoğan’ın şaşırtan ifadelerinden birisi de Arife Gökçe’nin henüz kaybolduğu ortaya çıkmadan önce Sinan Sardoğan Jandarma’yı arayıp evde olduğunu söylüyor. Ardından kendisini eve kilitleyip kendisini halıya sarıp saklanıyor. Daha sonra verdiği ifadeleri vermediğini söyleyerek herkesi yalanlamaya başlıyor.

Annesi yaşındaki kadınlara musallat olan Sinan Sardoğan, stüdyoda gözü yaşlı annesini arayan Tufan’ın zamanında sınıf arkadaşı. Tufan, Sinan Sardoğan’ın konuşmalarına dayanamıyor. Sürekli korumalar araya girip engel olmak zorunda kalıyor.

CANLI YAYINDA ŞİKAYET YAĞDI

Sadece çirkinlikler bunlarla sınırlı değil… Canlı yayına bağlanan Sinan’ın öz kardeşi Serap Bayrak da kendisinden bir yaş büyük olan ağabeyi Sinan’ın kendisine de cinsel içerikli mesajlar attığını açıklamıştı.

Sinan Sardoğan konuşmalarıyla, Avukat Rahmi Özkan’ı adeta sinirden çıldırttı. Avukat Rahmi Özkan sık sık Sinan’ın iyi bir dayağı hakkettiğini savunsa da Müge Alı onu dizginlemeye çalıştı. Müge Anlı’nın da içinden geçen Sinan’ın iyi bir dayağı hak ettiğiydi.

‘SEN ERKEK MİSİN?’

Diğer bir dikkat çeken durumsa Sinan’ın “sen erkek misin?” sözlerine kayıtsız kalamaması. Sinan’ın sapıklığının temelinde erkeklik lafına bir garezi var. Kadın torununa yaptığı sünnet düğününde “torunumda erkek oldu” lafını kendisine çeken Sinan Sardoğan kendisine “sen erkek değilsin” imasında bulunulduğundan bahsetti. Aslında Sinan Sardoğan’ın takıntılı tehlikeli bir insan olduğunu gözler önüne serdi.

Benzer Haberler
sinan sardogan_muge anli
Arife Gökçe kaybında sapık Sinan Sardoğan’la ilgili çıldırtan iddia: ‘Cinsel organını çıkardı’
sinan sardogan
Müge Anlı’daki sapık Sinan Sardoğan gerontofili mi? Yaşlı kadınlara ilgi duyma sapkınlığı gerontofili nedir?
muge anli sinan sardogan
Müge Anlı’da aranan Arife Gökçe olayında flaş! Irz düşmanı sapık Sinan Sardoğan nasıl kaçtı?

Ayrıca Müge Anlı Sinan’ın Gerontofili olabileceğini de söyledi. Peki Gerontofili ne demek? Gerontofili kısaca yaşlı insanlara cinsel çekim duymaktır. Burada söz konusu olan kişi ise oldukça gençtir.Gerontifili söz konusu olduğunda bahsedilen yaş farkı genellikle 35 yaştır.  Yaşlı bireylere cinsel çekim duyan kişilerin yaşlılar hakkında durduramadıkları bir cinsel fantezileri vardır.

MÜGE ANLI’NIN BACAKLARINA BAKTI

Canlı yayında gözlerini Müge Anlı’nın bacaklarından alamayan Sapık Sinan Sardoğan’a, Anlı canlı yayında fırça attı.

“Benim de bacaklarıma falan bakma sana bi uçarım buradan”

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir