Sapık dedeyi aklama çabaları! Müslüme’nin köylülerinden Hasan Yağal hakkında şok sözler…

featured

Karaman’dan kış mevsimini geçirmek için 10 Kasım’da Mersin’in Gülnar ilçesinin 175 metre rakımlı Yanışlı Mahallesi’ne gelen 7 çocuklu Yağal ailesinin 6’ncı çocuğu Müslüme, saat 17.00 sıralarında kaybolmuş ve arama çalışmalarının 10’uncu gününde Müslüme’den acı haber gelmişti. Ailesinin çadır kurduğu noktaya 7 kilometre uzaklıktaki Karaağaç mevkisinde, çalılıkların arasında Müslüme’nin cansız bedeni bulunmuştu.

HASAN YAĞAL VE TECAVÜZ İDDİALARI

Talihsiz kızın ölümüyle ilgili başta anne ve babası olmak üzere dedesi gözaltına alındı. Aile üyeleri serbest kalırken, dede Hasan Yağal tutuklandı. Müslüme’nin ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında dede Hasan Yağal hakkında tecavüz iddiaları gündeme gelmiş ve DNA analizi sonucunda tüm Türkiye şaşkına dönmüştü.

Yağal ailesinin yaşadığı köyün sakinleri ilk kez konuştu.

Müslüme’nin boynundaki tükürük izine Hasan Yağal’dan iğrenç savunma: “O benim torunum, öpmüşümdür”

“HİÇ DÜŞÜNMEZDİK”

Oda TV’de yer alan habere göre Muhtar İbrahim Tosa, ailenin köyden yaklaşık 8 kilometre uzakta, köy halkından izole bir ortamda, çadırda yaşadığını ifade etti.

Dede Yağal’ı yaklaşık 20 yıldır tanıdığını söyleyen bir köy sakini ise “Şaşırdım, böyle bir yapacağını hiç düşünmezdim” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir