Sanna Marin’in yeni dans görüntüleri ortaya çıktı! Bu defa güzellik kraliçesi Sabina Sarkka’yla…

Son zamanlarda eğlence mekanlarındaki dans görüntüleriyle gündemden düşmeyen Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in bu defa da bir kadınla samimi dans görüntüleri ortaya çıktı. Marin'in yanındaki kadının ise eski güzellik kraliçesi Sabina Sarkka olduğu ifade edildi.

featured

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, son zamanlarda katıldığı eğlencelerdeki görüntüleriyle gündeme damga vuruyor. Geçtiğimiz günlerde bir ev partisinde dans videoları çıkan Marin’in yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Bir kadınla samimi bir biçimde dans ettiği görüntülerden bahseden İngiliz basını Marin’e ‘Finlandiya’nın parti düşkünü başbakanı’ sıfatını verdi.

Marin’e eşlik eden isim ise 2012 Miss World yarışmasında Finlandiya’yı temsil eden eski güzellik kraliçesi Sabina Sarkka. Sarkka şu sıralar sosyal medya fenomenliği yapıyor.

Marin’in daha önce de bir eğlence mekanında evli olmasına rağmen bir eğlence mekanında bir erkekle yakın şekilde dans etmesi baya tepki toplamıştı.

Öte yandan Marin’in dans videoları sonrası “uyuşturucu kullanıyor” iddiaları gündeme gelmişti. Bunun üzerine uyuşturucu testine giren Marin’in testinin sonucu negatif çıktı.

Marin’in uyuşturucu testinin ücretini kendi cebinden ödediği belirtilen açıklamada, testle ilgili detaylı bilgi almak isteyen basın mensuplarının başbakanlıktan bilgi isteyebileceği kaydedildi.

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’den tepki çeken kokain görüntüleri sonrasında flaş hamle

Açıklamada test sonucunun, özel bir sağlık şirketinde görevli iş sağlığı hekimi Paavo Halonen tarafından onaylandığı ifade edildi.

Finlandiya Başbakanı Marin’in dans ettiği o güzel…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir