Irkçı çetenin Şanlıurfa yalanı! Aşiret düğününde çıkan olayı Suriyelilere saldırı olarak verdiler

Şanlıurfa’da Suriyelilerin bayrak açtığı iddiasıyla iki grup arasında çıkan tartışmayı, ‘’Suriyelilere saldırı’’ olarak paylaşan ırkçı çete, yeni bir provokasyona imza attı. Öte yandan açılan bayrağın aşireti temsil eden flama olduğu ortaya çıktı.

featured

Olay 8 Temmuz 2022 gece yarısı saat 00:15 sıralarında Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde meydana geldi. Atatürk Bulvarında lüks araçların yer aldığı bir araç konvoyunun geçişi esnasında iki grup arasında tartışma çıktı.

Aşireti temsil eden flamayı sosyal medyada yayınlayarak, ‘’Suriyeliler, araç konvoyunda Suriye bayrağı açtı.’’ yalanını yayan ırkçı çete, aşiret düğününde çıkan olayları, ‘’Suriyelilere saldırı’’ olarak paylaşarak, yeni bir provokasyona imza attı.

ÖZDAĞ YİNE ÇUVALLADI

Yalandan yüzü artık kızarmayan ve geçtiğimiz günlerde, ”Esenler’de Afganlar genç kıza tecavüz etti.” yalanını yayan, dün de Karaman’da, ”Afganlar bir genci bıçakladı” dediği şahsın gaspçı çıkmasının ardından Şanlıurfa üzerinden provokasyona kalkışan ırkçı provokatör Ümit Özdağ, Şanlıurfa’da yaşanan olayı da çarpıtmaya kalktı.

Ümit Özdağ’ın bugünkü yalanı da elinde patladı! Karaman’da ‘bıçaklandı’ dediği genç ‘gaspçı’ çıktı

Özdağ, ”Şanlıurfa’da yaşanan basit bir konvoy hadisesi değil bir gövde gösterisi idi. Bu gövde gösterisinin amacı Suriyelilerin artık şehre ORTAK olduklarını göstermekti. Bunu Şanlıurfa BİZİM gösterileri izleyecektir. FETÖ cemaat, PKK silah bırakır diyenler Sığınmacılar sorun değil diyor.” diyerek, yeni bir provokasyona daha kalkıştı.

Her gün yaydığı yalan ve iftira dolu provokasyonlar nedeniyle çuvallayan Özdağ, Şanlıurfa’da aşiret arasında yaşanan olayın aslının ortaya çıkmasıyla yine çuvallamış oldu.

Yüzü de kızarmıyor! ‘Teyitleştik’ dediği muhtar Ümit Özdağ’ı yalanladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir