Halil Kurt’un ‘Sanem Anaç beni dolandırdı’ diyerek Müge Anlı’ya başvurduğu 1,5 milyonluk sahte gelin olayında şok sözler

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen 'sahte gelin' vakasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İki kez dolandırılan ve sahte gelinlere 100 bin TL’sini kaptıran 26 yaşındaki Halil Kurt'un Müge Anlı'ya katılmasıyla birlikte pek çok kentten mağdurlar ortaya çıktı. Halil Kurt'un ardından yayına katılan Yaşar Kaya ve Mehmet Sak da dolandırıldığını söyledikten sonra bu üç isim suç duyurusunda bulundu. Türkiye'nin konuştuğu olayın ardından polis ekipleri harekete geçti. 9 kentte gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon ile gözaltına alınan 20 şüpheliden 19'u adliyeye sevk edildi. Dolandırıcı kadınlardan birinin adliyeye sevk edilirken söylediği sözler ise şok etkisi yarattı.

featured

ATV’nin sevilen programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert‘te işlenen sahte gelin vakasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

20 Nisan 2021 tarihinde, sahte gelin Senem Anaç’ın kurbanı olduğu iddiasıyla 26 yaşındaki Halil Kurt Müge Anlı’nın programına başvurdu.

İki kez dolandırılan ve sahte gelinlere 100 bin lirasını kaptıran 25 yaşındaki Halil Kurt, Müge Anlı’dan ayrdım istedi.

Halil, anneannesinin bu evlilik için temas kurduğu kişilerden, izdivaç aracılığı karşılığında maddi çıkar sağladığını düşünüyordu. Üstelik iddiasında yalnız da değildi.

BİRÇOK ŞEHİRDEN MAĞDUR ORTAYA ÇIKMIŞTI

Halil Kurt’un yayına katılmasının ardından soluğu stüdyoda alan Yaşar Kaya ve Mehmet Sak da tıpkı Halil gibi aynı vaatle binlerce lira dolandırıldıklarını söylüyorlardı.

Yaşar Kaya 15 gün içinde 30 bin lira; Mehmet Sak ise 54 bin lira dolandırılmıştı.

Onların hedefindeki isim de evlenmek istedikleri kadınlara aracılık yapan Bilal isimli şahsın telefon numaralarını aldıkları Özden Kum’du.

Bu üç isim; Halil Kurt, Yaşar Kaya ve Mehmet Sak, yayınlarımızın ardından İstanbul Adalet Sarayı’na giderek kendilerini dolandırdıklarını iddia eden isimlerden şikayetçi olmuştu.

9 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON! 20 GÖZALTI

Müge Anlı’da gündeme gelen olayın ardından Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, çeşitli illerden gelen ihbarlar birleştirilerek geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Teknik ve fiziki çalışmanın ardından 20 şüpheli tespit edildi.

Şüpheliler, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu koordinesinde, 9 farklı ilde (Afyon, Mersin, Adana, Hatay, Gaziantep, Eskişehir, Kayseri, Karabük ve Ankara) düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla gözaltına alındı.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Gözaltındaki 20 isimden 1’si serbest bırakılırken 19 şüpheli, bu sabah Ankara Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

“YİNE KOCAYA GİDECEĞİM”

Dolandıran kadınlardan birinin ise adliyeye sevk edilirken “Yine kocaya gidicem yine kocaya gidicem. Yine dolandıracağım” sözleri ise herkesi şaşırttı.

1.5 MİLYONLUK VURGUN

Öte yandan, 21 kişinin bulunduğu suç örgütünün, 20’den fazla kişiyi mağdur ettiği ve 1,5 milyon lira gelir elde ettiği ortaya çıkmıştı.

Müge Anlı’da ortaya çıkmıştı! Ankara’daki ‘sahte gelinler’ operasyonunda şok detay: 1,5 milyon TL…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir