Sana Söz dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler? Sana Söz, Müge Anlı’ın programından mı uyarlandı?

featured

Sana Söz dizisi konusu ve oyuncularıyla beraber binlerce kişinin gündemindeki yerini aldı. Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi bu akşam ekranlarda izleyenleriyle buluşurken öte yandan “Sana Söz konusu nedir, oyuncuları kimler?” soruları yanıt aramaya başladı.

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken senaryosunu ise Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın kaleme alıyor. Peki, Sana Söz konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar…

SANA SÖZ KONUSU NE?

Bir düzen var yıllardır süre gelen. Adaletsiz, acımazsız, pespaye bir düzen… Bu düzende roller biçilmiştir hepimize… Birileri öldürülür, kaybolur, katledilir ve hayatları ziyan olur. Kimi bu düzenin parçası olmayı seçer, uzaktan izler sadece olan biteni… Ama bazısı da vardır ki baş kaldırır.

Savaşmayı, mücadele etmeyi seçer. Yitip giden bu hayatlar için yüreğini koyar ortaya… Susmaz, ezberleri bozar, boyun eğmez! Adalet için baş kaldıranların, boyun eğmeyenlerin hikayesidir bu… Herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi… İki yaralı aşığın kaderi, birlik olup mücadele etmektir. Onlara bu hayatta biçilmiş rol; savaşmaktır.

SANA SÖZ OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin kadrosunda; Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan, Serkan Altunorak, Ayçin İnci, Aslıhan Kapanşahin, Hivda Zizan Alp ve Cansın Çekili, Atakan Hoşgören yer alıyor.

ELİF – NEHİR ERDOĞAN

Televizyon programcısı olan Elif, cinayetleri çözmeye ve katilleri bulmaya çalışmaktadır. Sunucu halk tarafından sevilmektedir. İşini başarılı bir şekilde yapmak için hayatı boyunca çok sayıda fedakarlıkta bulunmuştur.

Elif, mutlu bir aile hayatı olduğuna inanmaktadır. Lakin, bir gün programda işlediği vakanın kocası Erdem ile olduğunu öğrenmesi hayatının dağılmasına neden olur.

ERDEM – SERKAN ALTUNORAK

Serkan Altunorak Sana Söz dizisinde Televizyoncu Elif’in eşi Avukat Erdem rolünü canlandırıyor.

Erdem başarılı bir avukattır. Elif’ten sır saklamaktan kaçınmaz.

Ayrılsak da Beraberiz ile dizi kariyerine başlayan Serkan Altunorak, 24 Aralık 1976 Ankara doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü ve Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümlerinden mezun olmuştur. Muhteşem Yüzyıl, Aşkın Kanunu, Evli ve Öfkeli ve son olarak Cesur ve Güzel dizilerinde rol alan başarılı oyuncu 2006 yılında Ebru Gündeş ile oynadığı İmkansız Aşk dizisinde Rus ruleti sahnesinde kuru sıkı tabancada merminin unutulması yüzünden ağır yaralanmış ve uzun süre tedavi görmüştür.

ÖMER – ERKAN PETEKKAYA

Erken Petekkaya’nın canlandıracağı Ömer, adalete güvenmenizi sağlayacak bir emniyet mensubudur. Ömer ve Elif arasında güvenle inşa edilen ilişkileri zamanla aşka dönüşecektir.

DURU – ASLIHAN KAPANŞAHİN

Sana Söz dizisinde Aslıhan Kapanşahin rol alacak. Aslıhan Kapanşahin Sana Söz dizisinde Elif’in kızı Duru rolünü canlandıracak.

Aslıhan Kapanşahin 2000 doğumludur. Pera Güzel Sanatlar Lisesi mezunudur. Not Defteri, Paramparça, Ufak Tefek Cinayetler,  Yeter ve Kuzeyin Yıldızı dizilerinde rol almıştır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir