Şampiyonların buluşması! Avatar Atakan, Ziebart’ın reklam yüzü oldu

featured

35 ülkede 1200 Servis Merkezi ile müşterilerine araç bakım çözümleri sunan Ziebart, 60. yılını doldurdu. Antibakteriyel detaylı iç temizlik, boya koruma, seramik kaplama, cam filmi, kaput koruma ve renk değiştirme filmleri konusunda dünya lideri olan marka Çağan Atakan Arslan ile reklam filmi çekti.

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR

Çağan Atakan Arslan, 27 Ağustos 1989 tarihinde dünyaya geldi. Çağan Atakan Arslan spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirme ile devam eden Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve hayatına spor hayatına yön vermiştir. Yurtiçinde ve yurtdışında kickboks, muay thai ve free fight alanlarında sayısız başarılara imza atan Arslan, bazı dizi ve sinema filmlerinde de oyunculuk yapmıştır.

Çağan Atakan Arslan, modellik ve mankenlik de yapmaktadır. Türkiye’de bir ilk olan Turkish Power Wrestling’de “Soldier” olarak ringe çıkmıştır.

Çağan Atakan Arslan’ın güreşteki bitirici hareketleri arasında ‘Asker selamı’ ve ‘F-16′ denilen hareketleri bulunuyor. İmza hareketleri arasında ”Mekanize bağlama’ ve ‘Cop Lock’ vardır. Arslan’ın idolü ise Guile’dir.

Avatar Atakan lakaplı Çağan Atakan Arslan evli ve 1 çocuk babasıdır.

 

İşte o reklam filmi:

https://youtu.be/7wyzRk8xQD4

 

Ziebart ‘Top 100 Franchises 2021’ listesinde otomotiv alanında zirvede

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir