Şampiyonlar Ligi’nde final heyecanı! Manchester City – Chelsea maçı saat kaçta, hangi kanalda?

featured

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde iki İngiliz ekibi, Portekiz’in Porto kentindeki Dragao Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Manchester City, tarihinin ilk Şampiyonlar Ligi finalinden kupayla ayrılmanın hayalini kurarken, 2012 şampiyonu ve 2008 finalisti Chelsea ise 2. defa kupanın sahibi olmak istiyor.

Önceki maçlarda gülen taraf Chelsea oldu

İngiltere Premier Lig’de sezonu açık ara şampiyon tamamlayan Manchester City ile 4. sırada bitiren Chelsea, daha önce Avrupa kupalarında 2 defa karşılaştı.

1970-71 sezonundaki UEFA Avrupa Kupa Galipleri Kupası yarı finalindeki iki maçı da 1-0 kazanan Chelsea, iki aşamalı oynanan finalde de Real Madrid’e üstünlük kurarak şampiyon oldu.

Şimdi gözler bu akşam oynanacak mücadeleye çevrildi. Geri sayım başladı. Peki Manchester City Chelsea maçı saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi final maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Manchester City Chelsea maçı bu akşam saat 22:00’da başlayacak. 29 Mayıs Cumartesi günü Estadio do Dragao’da oynanacak Manchester City – Chelsea maçını İspanyol hakem Mateu Lahoz yönetecek. Karşılaşma beIN Sports Haber’den şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Muhtemel 11’ler

Manchester City: Ederson, Walker, Stones, Dias, Zinchenko, Rodri, Silva, İlkay Gündoğan, Foden, Mahrez, Kevin de Bruyne

Chelsea: Mendy, Azpilicueta, Thiago Silva, Rüdiger, James, Chilwell, Kante, Jorginho, Mount, Ziyech, Werner

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir