Salih Memişoğlu kimdir? Memişoğlu’nu kim, neden öldürdü? Hayatını kaybeden metafizik uzmanı ve ünlülerin hocası…

featured

SALİH MEMİŞOĞLU KİMDİR, NEDEN ÖLDÜ?

Salih Memişoğlu 1967 Trabzon’da dünyaya geldi. Aslen Of’lu olan Salih Memişoğlu, dünya çapında bir biyoenerji ve metafizik uzmanıydı. Metafizik unsurlara bağlı olarak ortaya çıkan, ruhsal bozukluklar, bayılma, bunalım gibi konularda aralarında ünlü isimlerinde olduğu kişilere hizmet veriyordu.

İstanbul Çekmeköy’deki hayvanat bahçesinde silahlı çatışma! ‘Ünlülerin hocası’ Salih Memişoğlu da hayatını kaybetti…

 

Biyoenerji ve metafizik alanda yurtiçi ve yurtdışında yapmış olduğu çalışmalarla dünya çapında ismini duyurmuştu. Metafizik unsurlarının da bilimin bir konusu olduğunu ve çözülemeyen pek çok rahatsızlığın altında, yanlış teşhis ve metafizik unsurların göz ardı edilmesi olduğunu savunmaktaydı.

OLAY NASIL OLDU?

Olay saat 13.30 sıralarında Çekmeköy Çatalmeşe Mahallesi 30 Ağustos Caddesi üzerinde bulunan bir hayvanat bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre otomobiliyle hayvanat bahçesine gelen Mustafa Ö., içeride bulunan ve aralarında alacak verecek tartışması olduğu iddia edilen kamuoyunda kendisini ‘Metafizik Uzmanı’ olarak tanıtan Salih Memişoğlu ile Ömer Faruk Zengin ve O.Ö ile tartışmaya başladı. Çıkan kavgada Mustafa Ö., Salih Memişoğlu, Ömer Faruk Zengin ile O.Ö’ye silahla ateş etti.

METAFİZİK NEDİR?

Felsefenin bir dalıdır ve ilk felsefeciler tarafından, “fizik bilimlerinin ötesinde olan” anlamına gelen “metafizik” sözcüğü ile felsefeye kazandırılmıştır. İncelemeleri varlık, varoluş, evrensel, özellik, ilişki, sebep, uzay, zaman, tanrı, olay gibi kavramlar üzerinedir. Ancak günlük hayatta metafizik fizikötesi, doğaüstü, mistik gibi algılanıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir