Sakarya’da Gelecek Partisi ilçe binasına saldırı!

featured

Gelecek Partisi Arifiye İlçe Başkanlığı binasına yönelik dün gece saldırı düzenlendi. Parti binasının camları, soda şişesi atılarak kırıldı. Bu sabah binanın camlarının kırık olduğunu gören parti üyeleri, polise bildirdi. Polis, saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.

Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanı Fatih Sevindik yaşanan saldırı ile alakalı yaptığı yazılı açıklamada, “Gelecek Partisi Arifiye İlçe Teşkilatına 08.04. 2021 aksamı saat 22.00 sıralarında menfur bir saldırı yapılmıştır. Bu saldırıyı şiddetle nefretle kınıyoruz. Güvenlik güçlerimizden ve bağımsız yargıdan failleri ve varsa faillerin arkasındaki kişileri ortaya çıkartıp bu provokasyonu tüm yönleriyle aydınlatmasını talep ediyoruz.

Gelecek Partisi gece karanlığında korkakça gerçekleştirilen bu tür eylemlerle geri adım atmayacaktır. Şiddet dilini kullananların aksine sevgiyi barışı ve kardeşliği her zaman önceleyecektir. Türkiye’nin 80 öncesinde olduğu gibi kaotik günlere dönmesine fırsat vermeyecektir. Mevcut iktidar artık ülkemizi yönetememektedir. Milletimiz devasa sorunlarla boğuşmak zorunda kalmıştır. Gelecek Partisi milletimizin bu sorunlarını çözeceği iktidara emin adımlarla yürümektedir. Bu ve benzeri karanlık girişimler yürüyüşümüzü durduramayacaktır” ifadelerine yer verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir