‘Sahte doktor’ Ayşe Özkiraz’ın tahliye talebi reddedildi! Cezaevinde doktor olmaya çalışıyor

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bulunan Çerkezköy Devlet Hastanesinde aylarca sahte doktorluk yapan ve olayın ortaya çıkmasının ardından 25 Kasım'da tutuklanarak cezaevine konulan Ayşe Özkiraz'ın tahliye talebi ret edildi; davası 21 Şubat 2023 tarihine ertelendi.

featured

Çerkezköy Devlet Hastanesinde aylarca doktorluk yapan ve olayın ortaya çıkmasının ardından 25 Kasım’da tutuklanarak cezaevine konulan sahte doktor Ayşe Özkiraz; Çerkezköy 5. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, bulunduğu cezaevinden SEGBİS yöntemiyle katılırken, avukatı da salonda hazır bulundu.

DURUŞMA 21 ŞUBAT’A ERTELENDİ

Savcı, Özkiraz’ın tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti.

Mahkeme V.C’nin bir sonraki duruşmada tanık olarak dinlenmesine, Özkiraz’ın da tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Benzer Haberler
ayse ozkirazz
Sahte doktor Ayşe Özkiraz, cezaevinde üniversite sınavına çalışmak için tıp kitabı istedi
ayse ozkiraz2
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yakalanmasa kendisini Ankara Şehir Hastanesi’ne atayacakmış
ayse ozkiraz
Sahte doktor Ayşe Özkiraz olayında hastanedeki doktor ve yöneticilere ceza yağdı
ayse ozkiraz
Sahte doktor Ayşe Özkiraz için istenen ceza belli oldu

Duruşma 21 Şubat 2023 tarihine ertelendi.

NE OLMUŞTU

21 yaşında olan ve Tekirdağ’da yaşayan Ayşe Özkiraz, sahte doktorluk yaptığına yönelik haberlerle gündeme gelmişti. Özkiraz 1 sene boyunca Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde prastisyen hekim olarak görev almıştı.

Türkiye’nin konuştuğu sahte doktor Ayşe Özkiraz’ın ses kaydı ve yazışmaları da ortaya çıkmıştı. Girdiği ameliyatlar hakkında konuştuğu görülen Özkiraz’ın aynı gruba “Bu halde 70’inci hastama bakıyorum, bayılacağım” diye mesaj attığı ortaya çıkmıştı.

20 Ekim’deki doğum gününde kendisine Çapa Tıp Fakültesinden mezun olarak tanıtarak Çerkezköy’deki bir çiçekçiden Çerkezköy Devlet Hastanesine çelenk gönderen Özkiraz, çelengin üzerine “Çapa’nın gururu, seni seviyoruz. İyi ki doğdun doktor” yazdırmıştı. Sahte doktorun ayrıca kendisine “Sağlık dolu yıllara canım dostumuz. Seni çok seviyoruz. Doğum günün kutlu olsun. Doktorlar tayps” notuyla çiçek gönderdiği ortaya çıkmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir