Sahte doktor Ayşe Özkiraz’ın akrabası Kemal Özkiraz anket yaptı: “Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın 10 puan önünde”

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde sahte doktor olarak yakalanan ve yalanlarıyla Türkiye'yi hayrete düşüren sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın akrabası Avrasya Araştıma'nın sahibi Kemal Özkiraz son anket sonuçlarını açıkladı. Özkiraz'ın anketine göre Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 10 puan önünde...

featured

Sahte doktor Ayşe Özkiraz’ın anketçi akrabası Kemal Özkiraz, anket sonuçlarıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gazlamaya devam ediyor.

Son olarak Özkiraz’ın sahibi olduğu Avrasya Araştırma şirketi, ‘Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde altılı masanın ortak adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan yarışırsa hangi adaya oy verirsiniz?’ sorusuna verildiği belirtilen yanıtı açıkladı.

ÖZKİRAZ’A GÖRE KILIÇDAROĞLU 10 PUAN ÖNDE

Buna göre ankete katılanların yüzde 48,2‘sinin Kılıçdaroğlu, yüzde 37,5‘inin Erdoğan dediği iddia edildi. Anket sonuçlarına sosyal medyadan yorum yapan pek çok vatandaş “Sahte doktor Ayşe’nin akrabasına yakışacak bir anket sonucu” diyerek Özkiraz’ı ti’ye aldı.

‘EVET ÇIKARSA ANKETÇİLİĞİ BIRAKMAZSAM ONURSUZUM’ DEMİŞTİ

Kemal Özkiraz, 2017 referandumunda %57.7 HAYIR çıkacağını iddia etmiş EVET çıkarsa şirketi kapatacağını söylemişti.

Referandum günü açık ara farkla EVET çıkmasının ardından Özkiraz ‘Sözünde durmayacak kadar onursuz değilim’ diye paylaşımda bulunmuş aradan geçen kısa bir zamanın ardından hiçbir şey olmamış gibi işine devam etmişti.

Benzer Haberler
ayse ozkiraz
Sahte doktor Ayşe Özkiraz’ın astsubay sevgilisinin anlattıkları ağızları açık bıraktı
ayse-ozkiraz-celenk
Sahte doktor Ayşe Özkiraz kendisine sahte çelenk de yaptırmış
ayse-ozkiraz-kemal-ozkiraz
Biri Kemal Kılıçdaroğlu’nu biri de Tekirdağ’ı kandırdı! Sahte doktor Ayşe Özkiraz, anketçi Kemal Özkiraz’ın akrabası çıktı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir