Sahte bakanlık kartı kullanarak ters yöne giren sürücü gözaltına alındı

Sahte bakanlık araç kartıyla ters yöne giren ve bu anları kaydeden gazeteciyi tehdit eden Mehmet Oğuzhan Demirhan gözaltına alındı.

featured

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde camına bakanlık kartı bulunan araçla ters yöne girip sürücülere hakaretlerde bulunan ve tehdit eden Mehmet Oğuzhan Demirhan yakalandı.

Gazeteci Bora Erdin, dün Kağıthane’deki Cendere Caddesi’nde ters yönde ilerleyen ve camında Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait kart bulunan 34 AK 911 plakalı aracın görüntülerini Twitter hesabından paylaşmıştı. Erdin, ters yönde olmasına karşın geçmek isteyen araca yol vermediği için sürücünün hakaret ve tehditlerde bulunduğu belirtmişti.

Erdin yaptığı araştırma sonucu sürücünün isminin Mehmet Oğuzhan Demirhan olduğunu, daha önce aynı araçla polisten kaçtığını, kanuna aykırı olarak çakar kullandığını ve bu nedenle iki kez aracının trafikten men edildiğini aktardı. Erdin, “İki defa çakarlı araç kullanmaktan ceza yemiş ve aracı trafikten men edilmiş. Fakat ne hikmetse aynı araç, aynı plaka ile yollarda hayatına devam ediyor” demişti.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Erdin’in paylaşımları üzerine açıklama yapan Gençlik ve Spor Bakanlığı aracın bakanlıkla ilgisinin bulunmadığını ve araç kartı verilmediğini açıkladı.

DHA’nın haberine göre, İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri söz konusu araç sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı ve Demirhan gözaltına alındı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir